Lite dyrare an jag trott

Kom precis tillbaks efter att ha provat joggingskor. Han som jobbade dar var riktigt bra for han kollade mina fotter nar jag sprang for att se vilken typ av skor jag behovde. Han fragade om jag brukar ha ont i smalbenen och det har jag verkligen. Har inte vetat varfor men nu vet jag alltsa, fel typ av skor! Visste inte att skorna var sa viktiga.
Hur som helst, eftersom jag "viker" mina ben inat nar jag springer behover jag ett par skor som jamnar ut. De han tog fram at mig kostade $95 respektive $115. Kanns liiiite dyrt. Jag hade raknat med $70.
Feg som jag ar vagade jag inte be om namnet pa skorna (tycker det kanns lite elakt). Kunde forsoka leta upp dem pa natet och fa dem billigare. Allt jag vet nu ar att de var fran Reebok, men de ar valdigt lika de pa bilden. Kanske ar dem :)

image1427

Joggingskor och inlines

Jag vet inte varfor jag uppdaterar sa sallan, for jag sitter vid datorn varje dag, men kollar da massa andra bloggar, myspace, facebook, bilddagboken...
Lite beror val pa att jag inte tycker det later speciellt kul med inlagg som startar "Idag har jag..." varje dag. Eller tycker ni det? Det ar kanske battre an inget.

Jag ska strax ivag och shoppa joggingskor. De ska kolla hur jag springer och darefter se vilka skor som passar mig. Det kostar, men det ar det nog vart. Tror det kan vara sa att mina problem med anklarna(?) ar pa grund av skorna jag har nu, som alltsa inte ar gjorda for att springa med. Visste inte att det fanns massa olika typer av traningsskor ^^)
Ska aven kopa mig ett par inlines snart. Kan va skont att ha i sommar :)

Shoppingrunda

Nu nar Elinor ar bortrest hade jag lite svart att bestamma mig for vad jag skulle gora idag. Jag kan fortfarande inte Metron jattebra och kanner inte direkt for att bara dra runt och leta. Sa det fick bli lite shopping istallet. Hittar till mallet :D
Vi har ett  ganska stort mall ca 10 minuter bort. Affarer som Forever 21, American Eagle och Victoria's Secret finns dar.
Det blev inte jattemycket shopping for mig, vilket kanske ar ganska bra med tanke pa att jag bor spara mina pengar haha.
Forst gick jag in pa Sephora for att leta concealer. Det ar inget jag anvant mig av tidigare, men kanske bor, sa jag provade nagra fran Clinique. Fick dock inte resultatet jag hoppats pa och gick vidare.
In pa Victoria's Secret, som for ovrigt ar sjukt overskattat, kollade pa bikinis men hittade inte nagra jag gillade sarskillt mycket. Har sett massa pa hemsidan som ar snygga, men hittar dem aldrig i affarerna.

Gick vidare och in i en sportaffar. Hittade boxningshandskar for sack som jag kopte. Ska forsoka ta mig till gymmet senare och prova dem :)

Sen blev jag stoppad ute av kille som borjade fila mina naglar XD Han forsokte fa mig att kopa nat nagelpaket, men jag sa att jag skulle komma tillbaks, vilket jag inte gjorde och fick darfor forsoka undvika den platsen resten av tiden haha.

Gick tillbaks till VS och kopte lite underklader anda. Sedan vidare till Starbucks for en Grande Caramel Frappuccino. Yum!



Glom inte av Louise's tavling! Hon har slangt i mer smink nu :)

Miami-bilder fran Maja

image1422


Fy tusan va snygga vi ar XD


Bildern fran min tid i D.C so far :)


1. Iwo Jima statue 2. & 3. Jag och Elinor vid tulpanerna ^^ 4. The National Mall


1. Trampbatarna 2. & 3. Jag framfor Jefferson Memorial och Washington Monument 4. Lincoln Memorial and Reflecting Pool (dar Jenny i Forrest Gump sprang) 5. China Town 6. & 7. Jag och Alexandra


1. Trappan i Exorcisten

    
1-5. Earth Day. Artister som upptrader + Edward Norton + REGN


1. Utsikt fran gymmet, var byggnad till hoger + poolen som oppnar om en manad 2. Boxningssack 3. Traningsgrejer 4. Vikter


1. Hmm, kan detta ha vart Adams Morgan..?

Dalig pa att uppdatera

Anledningen till min daliga uppdatering ar helt enkelt att jag vart ganska upptagen om dagarna. Har inte garna suttit inne framfor datorn min lediga tid nar det dessutom vart otroligt fint vader ute.
Ar ledig vardagar mellan 8.30 - 3.30. Igar tog jag och Elinor metron till NW D.C, Adams Morgan. Dar gick vi runt och bara kollade. Byggnaderna ar sa speciella har.  Massa farger och branta trappor. Valdigt roligt att se :)
Sedan gick vi in pa ett stalle for att ata lunch. Helt mysko var gubben dar inne. Nar vi kom var det inte en enda manniska dar, vilken han papekade ocksa.
Sedan nar vi fick var mat sa han att det inte ar jattegott, bara gott haha. Och att de flesta som kommer in brukar lamna innan de bestallt nat.
Han vet verkligen hur man gor reklam for sig sjalv ^^
Jag gar inte tillbaks dit iaf.

Denna veckan borjade jag forresten att arbeta sjalv. Tidigare har jag arbetat med Elinor.
Men det har gatt bra. Tjejerna ar ganska latta att ha att gora med :)

Har funderat lite over hur mycket pengar jag ska spara i manaden.
Ni som akt eller ska aka med Sun Trek/Trek America, hur mycket pengar behover man utover kostnaden for resan om vi sager att man valjer 1 vecka? Den resan jag vill gora kostar 854 dollar + att jag far 10-20% rabatt pa det. 
Jag raknade ut att om jag forsoker spara 200 dollar i manaden, vilket kommer vara skiiitsvart, sa har jag 1400 nar aret ar slut. Racker det? For om inte, sa kanner jag att det ar ganska onodigt att spara sa mycket, nar jag kan gora mindre dyra saker under tiden.

Gymmat

I denna byggnaden finns ett gym, dit alla boende kan ga GRATIS. Det ar inget litet skitgym heller, de har massa springmaskiner, cyklar, vikter och boxningssack :D
Jag var uppe dar idag med Elinor. Kande att jag inte garna ville ga helt sjalv da jag aldrig gymmat forr och har ingen aning om hur grejerna fungerar.
Tur da att det inte var nagon dar nar vi kom. Antar att de flesta jobbar mitt pa dagen.
Vi startade med 20 min ga/loptraning pa bandet, sedan san dar ga och dra i grej. Tror inte ni fattar vad jag menar med den beskrivingen, men en traningsgrej var det iaf.
Jag forsokte mig pa lite andra saker, men det var inte det lattaste haha. Hoppas inte det fanns kameror i rummet bara, for isf kommer nog nagra fa sig ett gott skratt ^^)

Hoppas bara att jag inte kommer lata till mig och inte ga, for hur ofta har man ett gym i byggnaden man bor i som dessutom ar gratis?



Tog inte kort i det stora rummet for det var en del folk dar och tranade ^^
Och forresten, kolla utsikten vi har nar vi tranar! Tog bilden fran "balkongen" nar jag stretchade.
Denn bilden ar pa byggnaden jag bor i, som ar langst till hoger, 10:e vaningen. Poolen oppnar om en manad :D

Tavling - Smink fran Maybelline och Garnier

Louise, au pair i Albany, har en tavling i sin blogg just nu. Man kan vinna en hel del smink fran Maybelline och Garnier.
Vad man behover gora ar helt enkelt att skriva om sitt basta minne fran 2007 + bild.

Mitt bidrag var iat MCR konserterna under varen, London och Malmo :) Det ar nagot jag alltid kommer minnas.

image1401

EARTH DAY

Mellan 12 och 7 idag var det planerat att massa artister skulle upptrada pa The National Mall i D.C. Aven lite kant folk som skulle informera om hur viktigt det ar att vi tar hand om var jord.
Jag kom dit strax innan ett. Hade da missat Blake Lewis, han fran American Idol. Men det gjorde inget, andra artister som skulle upptrada var Jordin Sparks, The Roots, Will.i.am, Doug E Fresh, O.A.R., Warren Haynes, Thievery Corporation, Umphreys McGee, Toots & The Maytals, DC Boys Choir, Talib Kweli, Chrisette Michele, Mambo Sauce. Horde aven att Ne-Yo och Mos Def var dar ocksa :)
Mycket att se fram emot alltsa.
Efter nagon timma kom regnet. Det bara oste ner och det blev en paus i showen och de bad oss ta skydd.
Nar regnet lugnat ner sig gick jag tillbaks. Denna gangen fick jag en av de basta platserna. Rad tva, nastan i mitten. Finns en ganska stor mojlighet att jag kommer med i tidningen imorn for fotograferna tog kort just pa oss. Jag och nagra andra manniskor fick ett plastskynke som vi drog over oss som tak :)
Showen drar igan igen. Nagra artiser jag ej kanner igen. Men helt plotsligt kommer Edward Norton upp pa scenen, han skulle halla tal. Det var riktigt bra och kul.
Nar han vart klar blev det mer okand musik och BAM! sa kom regnet tillbaks. Oser pa som fan! Nu askar det dessutom. Sa tyvarr var de tvunga att stalla in resten for att aterkomma nasta ar :(
Men det vart allt lite kul anda :)


Maybe Kanye :D

Puh, nu borjar det bli riktigt varmt. Det har nog vart over 30 grader de senaste dagarna. Men jag klagar inte :)

Idag var jag pa bio. Inte ensam denna gangen, utan med Ellinor (au pairen som snart flyttar vidare) och hennes kompis. Vi sag Prom Night.. skrackis. Handlar om en tjej i high school vars familj blev mordad av hennes larare som var besatt av henne. Pa hennes prom night far man reda pa att han rymt fran fangelset och ar ute efter henne. SCARY! Jag satt ihopkrupen i biosalongen hela filmen. Men det blev en del skratt ocksa haha. Finns det verkligen sa dumma manniskor i verkligheten?
Maste aven tillagga att bio i USA slar allt! Folk har satt verkligen och kommenterade rakt ut, liksom roliga kommentarer XD
Iaf, nar jag kom hem efterat satte jag mig vid datorn och laser detta:
Två föräldrar gick ut och åt. några timmar senare ringde barnvakten och frågade om hon kunde täcka över clownstatyn i barnrummet, då sa pappan: ta ut barnen ur huset, vi ringer polisen, vi har ingen clownstaty. ''Clownstatyn'' visade sig vara en mördare som hade rymt från ett fängelse. Om du inte lägger ut en bild på en clown med den här texten kommer clownen stå vid din säng kl. 00:00 med en motorsåg i sin hand.
Hua, far val hoppas jag klarar mig aven da jag inte lagger ut nan bild :S

Laste att Kanye West kommer till Virginia i maj. Det ar i Bristow, vilket liggen en bit bort men fan, det hade vart grymt att se han. Glow In The Dark Touren har man ju hort en massa bra om.
Dessutom joinar Rihanna, N.E.R.D. och Lupe Fiasco.


Trampbat och Vita Huset

Det har vart en heldag i D.C idag. Forst tankte vi aka upp i Washington Monument, men det fanns inga biljetter kvar sa vi far ta det nan annan dag. Vi drog vidare till trampbatarna. En timma ute pa vattnet i det superfina vadret. Underbart! Forst lackte den in (trodde vi). Hela min sida fylldes med vatten sa vi fick typ panik och trampade tillbaks fort som f*n, men det var tydligen helt normalt.

Darefter gick vi vidare. Passerade Vita Huset, tog lite bilder och gick lite till. Blir en del gaende har nar man inte har bil, men det ar jag valdigt glad over. Det finns saaa mycket att se och det ar sa vackert har. Med bil hade man missat mycket.
D.C ar verkligen en helt underbar stad.

Har tagit en del bilder, men sitter for det mesta i internetcafet och kanner inte for att ladda upp bilderna har. Men de kommer :)

7 aringen sa nat kul igar forresten. Hon hade last tidningen pa morgonen och fragat vad en STD var XD Hahaha, hur svarar man pa den fragan?



image1329


Mer sightseeing

I byggnaden jag bor i nu bor det fler manniskor ar "staden" jag kommer fran XD

Idag ska vi ut pa mer sightseeing. Ska upp i Washington Monument och sedan hyra paddelbat. Det ar fint vader idag, sa vi passar pa. Ska ta med oss lite lunch och bara slappa en timma haha.

Paven ar i stan forresten. Igar nar vi vantade pa skolbussen var det typ 50 poliser pa gatan. Sedan kom det ut massa gubbar med roda och rosa hattar och posade med poliserna vid motorcyklarna haha. Synd att jag inte tog med mig kameran.



image1329

Forsta dagarna i Arlington

Hejsan!
Nu sitter jag i Internetcafet i byggnaden jag bor i. Det ser ganska lyxigt ut, massa datorer, fin lobby med folk som arbetar dar som i ett hotell. Vad dem gor har jag dock ingen aning om haha.
Den nuvarande au pairen ar kvar i nan vecka till. Men hon ar trevlig sa det ar ju bra haha. Hade vart jobbigt annars ^^
Idag visade hon runt mig i D.C och Arlington. Var pa JFK gravplatsen, kommer inte ihag namnet, men det var typ 100 000 gravar dar. Sen var vi i Chinatown, och lite andra stallen.
Kan saga redan nu att jag kommer trivas utmarkt. D.C ar en riktigt fin stad med mycket att gora.
Miami var ju underbart pa sitt satt, men i langden trottnar man nog. D.C ar faktiskt battre.
Barnen ar jattesota och snalla. Idag spelade vi Wii. Jag forlorade i boxning haha. Men det var faktiskt min forsta gang och det var skitsvart.

Ne, nu maste jag dra. Later!



image1329

Har borjat packa nu

Eller nja, inte riktigt. Har iaf borjat "stada" i ordning for att se vad jag har. Kommer saklart bli massa problem denna gangen ocksa da jag inte far plats med allt i resvaskorna och tvingas ha tva stora handbagadevaskor.
Ska nog slanga en del klader faktiskt. Sant dar man sparar bara for att man "ska ju borja trana och da kommer de nog passa". Sa javla snygga ar de inte heller. Sa det blir till soptunnan.

For ovrigt sa sag jag till att gora lite saker igar kvall. Forst drog jag till bokaffaren (vafan har hant med mig) och kopte 3 bocker haha. Sedan vidare till Siesta Key for att kolla souvenirer. Kopte en aligatorram som jag tankte satta in kort pa de har barnen i.
Efter det drog jag till bion. Ja, helt sjalv :) Sag filmen 21. Den var riktigt bra. Satt sjalv och forsoke rakna korten under filmen haha. Verkar ju sa enkelt. Far ova pa det och dra till Las Vegas och bli rik.
Filmen var slut strax efter midnatt och jag tog bilen hem. Trots att jag aldrig vart dar forut hittade jag hem pa forsta forsoket. Wohoo!

Idag tog Mandy med mig pa lunch med barnen och deras mormor. Det var en restaurang mitt pa stranden. Fint, men blasigt vader sa det var inte saa fint ^^)
Nar vi kom tillbaks fick jag en present, en stor fotoram med massa sma bilder pa mig, barnen och Mandy :) Sa aligatorramen far jag val anvanda till nat annat hihi!

image1329

...

Nu ar det inte langt kvar. Bara helgen, sen flyttar jag :) Ska bli spannande. Ar allt lite nervos, men det ska nog ga bra.
Ska strax lagga mig och vila lite till for jag blir alltid vackt tidigare an planerat. Idag vaknade jag av att Daniel, som har rummet bredvid mitt hoppade i sangen och sjong!? Det ar ratt vanligt btw...
Funderar pa att dra och kopa lite sushi senare. Sa javla gott ju! Yum! Och jag borjar bli ratt grym med de dar pinnarna ^^

Vad mer kan man gora? Hmm, kanske hyra en film. Jao, blir nog sa. Film och sushi <3
Tips pa bra filmer?

Oh, vill ga pa bio ocksa. Vill se 21, Never back down och Stop-Loss.

image1392image1393image1394

Lollipop

She she lick me like a lollipop
She she lick me like a lollipop
She she lick me like a lollipop...

Den laten gar Kyle runt och sjunger nu. Oops! Jag kanske inte borde lyssna pa min musik sa hogt XD Hoppas han glomt den tills imorn haha.

En pinsam grej han gor ibland ar att kalla mig "sin andra mamma". Han har sagt det pa dagis och vi har forsokt forklara att han bara har en mamma. Hoppas han inte sagt det i narheten av Mandy bara :/

image1329

Miami weekend!

Nu ar jag hemma igen.. eller Miami kanns iofs mer som "hem" an Bradenton. Saknar det redan.


Fredag: Vid 9.30 pa morgonen blev jag upphamtad av Sofia och Linda. Vi borjade den 3.5 timmar langa resan till Miami :)
Ringde Maja for att kolla om jag kunde stanna dar over helgen, men de hade gaster sa det gick tyvarr inte. Sa jag tankte, det ar val lika bra att ta in pa hostel. Da har man nara till allt och sa. Gick forst till Starbucks och kopte en Caramel Frappuccino, mums. Sedan vidare till ett Internetcafe. Letade upp hostel i narheten och gick dit. Det blev Ohana Hostel pa Collins/8th. Inte varldens basta, men det dog.
Eftersom Maja jobbade drog jag ner till stranden sjalv.
Gick tillbaks till hostellet och gjorde i ordning mig lite. Motte upp Maja, som inte kande igen mig forst haha. Jag sa "hej" och hon fortsatte ga XD Sen kolla hon tillbaks och sag att det var jag.
Sedan kom en annan tjej som hette Inga Nyman. Later svenskt som fan, men hon var tysk ^^ Vi alla drog till hostellet och forfestade lite. Sen kom aven Linda forbi. Sedan bar det av till... SoBe live haha. Saklart!




Sista bilden ar inte serios. Jag har ingen aning om vem snubben ar, han sag bara lite lustig ut XD



Lordag: Morgonen spenderade jag sjalv pa stranden. Gick till Lincoln Road. Upp och ner typ 5 ggr haha. Det ar ratt mkt. Sedan traffade jag tre andra svenska tjejer. En av dem, Jennifer, ar ocksa au pair, fast i New Jersey. Vi hade snackat pa Internet redan och eftersom de var i Miami samtidigt som jag tyckte jag det vore kul att traffas.
Sa vi gick och kaka lunch. Sedan kom Inga och hamtade upp oss, sa drog vi och shoppa lite. Jag hittade en silver/gra klanning som skulle anvandas pa kvallen.
Vi hade forfest hos mig innan idag ocksa. Tog en jaaakla massa flumbilder haha. Men de har Maja sa jag lagger upp de senare :)
Denna kvallen valde vi att ga till Space. Det stallet har blivit utnamt till USA's #1 danceclub. Det var stor och sa, men vi hade faktiskt inte sa jakla kul haha. Forst hittade vi inte ens till stallet, sedan madde en av tjejerna daligt sa de tog taxi hem.






Sondag: Forst hade jag tankt att aka med tjejerna till au pair motet. Men sa ringde Laura tillbaks (jag hade ringt dagen innan och lamnat ett meddelande att jag var i Miami) och fragade om jag hade tid att komma over. Sa jag valde det istallet.
Jag var ratt nervos. Radd for att Eric och Michael inte skulle ha saknat mig osv haha. Men sa fort jag kom innanfor dorren blev de galna :D Vi lekte en massa och hade kul.
Sedan pratade jag lite med Laura och Dan.
Michael, 4-aringen, sa en kul sak XD
Jag berattade for Laura om denna familjen och att pappan var i Irak.
Laura: Oh, so he's in Iraq?
Michael: He's a RAT?!
Hahaha!
Laura sa att jag ar valkommen att halsa pa fler ganger. Michael och Eric sa att jag inte skulle ga :( Men jag var tvungen..
Men det kanns iaf skont att ha traffat dem igen. Ska absolut se till att halsa pa fler ganger :)



HEJDA MIAMI!

Tyra Show

Nan gang i ar ska jag ta mig upp till New York och ga pa inspelningen av Tyra Banks Show.
Men det verkar som avsnitten spelas in pa torsdagar sa det lar ju krocka med schemat oftast. Sa sa fort jag ar ledig drar jag upp :) Verkar skitkul ju! Hoppas bara jag inte hamnar i nat avsnitt dar publiken uppmanas kasta sina jeans eller liknande XD Hon ar ju lite galen, den dar Tyra.

image1371

MIAMI <3

Imorgon ar jag tillbaks i alskade Miami <3
Men bara over en helg.
Jag ska dock se till att det blir en handelserik helg haha. Massa som ska dit nu verkar det som. Sista veckan for springbreakarna ju med, sa antar det ar mkt party pa gang hoho XD
Har bara ett liiiitet problem. Vart fan ska jag sova? Tog for givet att jag kunde va hos Maja, men tydligen hade de gaster eller nat sa det gick inte :S Far fraga Rosy och hoppas. Det brukar sova folk dar haha.
I varsta fall far jag val sova i nans bil ^^) Tror iofs inte det blir sa mkt somn denna helgen for pa natterna ska vi festa, sen (om det ar fint vader) blir det beachen hela dagen. Kan ju sova lite dar :)

Btw, jag har nu varit i Staterna i exakt 4 manader.
Nu ar det bara 2/3 kvar tills jag ar i Vara igen!

You know you miss me, XOXO - Mikaela

Har behovs Supernanny!

image1370


Det ar naaastan sa jag kanner mig lite elak nar jag sager det, men fyfan va skont det ska bli att slippa de har barnen! Seriost, detta ar ett fall for supernanny!
Mina forra vardbarn ar ju varsta anglarna jamfort med dessa, och jag kan ju saga att de inte var supergulliga 24/7.
De har barnen, tva pojkar pa snart 4 ar ar varandras motsatser. Den ena ar superframat, pratar med ALLA, kan ga fram och pussa och krama en framling (fatta va pinsamt det ar varje dag i parken). Dessutom ar han otroligt kanslig och grater for minsta lilla.
Den andra daremot ar ganska blyg mot folk han inte kanner, elak, slass, bits, nyps, spottas, kastar saker, sparkar i dorrar osv... Det mesta gor han mot sin bror vilket innebar standigt skrikande och gratande.
Jag har huvudvark varje dag typ. Dessutom ar han inne i nan tvartom-period, vilket innebar att han gor raka motsatsen at vad man sager till honom. Och nar han ex fragar efter ett glas mjolk och jag haller upp sa sager han "I don't want it".
Jag vet att deras mamma ar alldeles for slapp med dem. Later dem gora som de vill och sager "This is the last time!" 7 ggr om innan hon verkligen gor som hon sagt. Det ar ju inte konstigt att barnen ar som de ar precis.
Jag daremot forsoker verkligen andra pa det. Men som sagt, jag ar inte supernanny och sa lange deras trick funkar hos deras mamma sa kommer de ju fortsatta.
Jag kanner mig inte som ratt person att saga till henne att jag tycker hon gor fel. Tror inte hon hade uppskattat det heller.

Nu ska jag ga och ta nagra huvudvarkstabletter!

Traningslatar

Vill garna ha tips pa latar att lyssna pa medan man joggar/tranar. Upptempolatar alltsa :)
Min favoritlat sedan ett tag tillbaks nar jag joggar ar Avril Lavigne - I can do better. Bara titeln far en ju att kampa lite hardare haha!
Idag ex lyssnade jag pa bl.a Avril, Hakan Hellstrom, The Sounds, Usher...

tips tips tips!!!

Man lar sig nat nytt varje dag

image1369

Idag larde jag mig att det finns ett land som heter Turks and Caicos Islands. Visste ni det? Eller faktiskt sa hor det till Storbritannien, men det ligger typ under Florida. Vastinindien kallas det visst. Nu larde jag mig nat nytt igen, visste inte att Vastindien lag dar.
Tank att nan sitter dar och laser min blogg ^^ i ett land jag inte visste fanns.
Vad kallar man befolkningen dar tro? Kanske britter...


Det finns allt anledning att vara radd!


image1367
En TRE meter lang aligator vandrade runt pa gatorna i Fort Lauderdale strax utanfor Miami. Fatta vilken chock att se den komma gaendes eller. Tank om det vart sma barn ute och lekt, de hade ju inte haft en chans :S

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2170825.ab

Ont i vaderna

Oh, sa stolt jag ar over mig sjalv!
Har vart ute och joggat varje dag sen i mandags ^^
Glomde stretcha vaderna sist sa de ar typ helt stela nu. Kanns ratt gott nar man gar pa ta.


Dagens outfit:
Traningsklader.
Matchade linnet med facet.

Btw, fatta va manga mini-odlor det springer omkring har eller! Och massa erkorrar. De ar ratt sota. Korde nastan over en i forrgar, men jag var snabb pa bromsen.
Pa korskolan larde vi oss att inte vaja for sana djur, inte heller katter. NO WAY! Jag vajer for allt, forutom spindlar och fastingar och sant. Men dem lar jag ju inte se anda.
Jag korde over en igelkott en gang. Madde ratt daligt efter det :( Fatta va ont det maste gjort pa den. Speciellt eftersom jag forsokte bromsa in i sista sekunden sa jag korde liksom over den lite saktare :'(

Minnen XD

Har som manga andra fastnat for dokumentaren Klass 9A. Sitter och kollar flera avsnitt i strack nu. Gott att man kan kolla aven da man befinner sig pa andra sidan Atlanten :)
Vilka minnen fran nar man sjalv gick i 9:an haha. Usch, eller ah det var val ratt kul ibland ocksa haha. Sa mycket som hande pa den tiden. Kommer ihag min och Stinas hemliga bok XD Som vi skrev meddelanden i till varandra, om vad vi skulle gora till helgen, skolan osv. Sen fick lararna tag pa den.. mindre kul.

the Gossip Girl prequel

image1365
Sa har glad ar jag over min nya bok! XD

Hittade den i bokaffaren idag nar jag letade efter den andra Gossip Girl boken jag inte har. Visste inte ens att denna fanns. Tror den ar ratt ny.
Men verkar bra :)

Taking place over their sophomore year, It Had to Be You unveils the secrets behind the hot and sultry summer that Blair, Serena, and Nate's love triangle begins--and there's a lot more to this story than anyone realizes. Find out how Blair first snagged Nate, why Serena really left for boarding school, and how the legendary Gossip Girl column began. This beautifully jacketed hardcover addition to the #1 bestselling series will thrill author Cecily von Ziegesar's fans and will undo some of the myths created in the 11 previous novels, so don't believe everything you've read so far. After all, this is Gossip Girl.

Slingor eller ej?

Det ar fragan.
Har svart att bestamma mig. Kanner for att gora nat annorlunda med haret, men samtidigt ar jag nojd med min nuvarande harfarg. Men vem vet, det kan ju bli battre :)
Jag har vart ljusare forr. For ca 4 ar sedan. Da tycker jag det var skitsnyggt!
Att gora slingor har i hela haret kostar ca 100 dollar. Det ar ratt mycket.
Forst tankte jag bli ljus a la Alba eller Spears, men nu lutar det mer at Watson. Bade farg och frisyr.
Sa vad tror ni?






Btw, kolla in megaananasen XD

Jo, jag vet allt att det ar en palm!

Nu ska jag kampa

Denna veckan ska jag inte ata nat godis eller glass, jag ska springa varje dag.. ja, det var det.
Har slappat sa sjukt mkt under min tid har, och nu nar jag ska till Miami igen.. inte for att jag tror det kommer bli sa stor skillnad pa mig pa bara en vecka, men man kan ju forsoka iaf :)
Jag haller er uppdaterade om hur det gar haha.

Antligen tillbaks

Varfor ska bloggen alltid krangla nar man har roliga saker att beratta?

Hur som helst. I lordags var det NHL hockey. Efter en laaaang jobbig dag (6.30-5.00) kom Sofia och hamtade upp mig. Sedan akte vi vidare till Tampa.
Forst en snabbis in pa mallet och Forever 21. Alskar den affaren alltsa. Bra och snygga klader till kanonpris.
Kopte ett par jeans for strax over 20 dollar, och en klanning for samma pris. Skitfin klanning, smaragdgron :)
Den kommer jag nog anvanda i helgen da jag ska till MIAMIIIIIIIIIIIIII :D:D:D
Sofia och en annan tjej ska namligen bila ner pa fredag till sondag och jag rakade ha min lediga helg da. Vilken tur eller? Och tur ocksa att jag sparat pengar nu med :) Har nog en 430 dollar, men ska forsoka inte slosa for mkt.
Aaah, jag langtar. Kul att fa traffa alla kompisarna igen, och Eric & Michael!
Ska ligga pa beachen hela dagarna och festa kvallarna. Hoppas det ar fint vader bara.




RSS 2.0