Citat

Spelade tennis med tjejerna haromdagen. Rakade skjuta over en boll och Alexandra gick for att hamta den. Sedan kom hon tillbaks utan bollen och sag lite radd ut, sa jag fragade vad det var.

Alexandra: That squirrel is looking at me like I'm an acorn!


Hur kan man vara radd for den har lilla saken? ^^)



Squirrel with acorn = EEEEVIIIIL!!

Jag gillar CVS



Blev lite nattshopping pa CVS for mig idag.
Var ute och spelade biljard pa en sportbar med Iris. Sedan skulle jag in pa CVS for att kopa nagot litet och ta ut pengar jag var skyldig Iris. Men jag shoppade for lite over 20 dollar. Latt hant dar inne :)
Blev handsanitizer, harborste, rengoringsservetter till ansiktet, gelekuddar for mina pumps och schampo + balsam fran VO5 som luktade jorgubbsglass!!!

Blev lite annan shopping tidigare idag pa mallet. Kopte ett par skor fran Converse och en vaska jag kollat pa flera ganger. Sa fin!


Hoppas jag far biljetter

Laste om Aminas besok pa Tyra Banks show. Gick sedan in pa hemsidan och bokade egna biljetter :) Hoppas hoppas jag kan fa! Bokade for 2 dagar sa det ar ju lite storre chans nu iaf. Men jag hoppas mer pa tisdagen for da kanske en kompis kan hanga med, annars far jag aka sjalv.

Om jag far biljetter sa hoppas jag ocksa det blir nagot roligt avsnitt. Men bara att ha vart dar kanns nog for mig :)


Christian the lion



Aaah, hur fint ar inte detta?
Nastan sa man borjar grata.

Gravid au pair

Traffade en au pair pa skolan. Hon var 23 ar och fran Sydafrika. Horde en annan tjej fraga henne om hon var gravid och jag tankte vad elakt att saga sa, for jag trodde ju verkligen inte hon var det. Men sa svarade hon ja.
Sag senare att hon var ganska stor.
Hon kom till USA for 7 manader sedan. Strax efter att hon kom markte hon att hon var gravid, men valde att stanna. Hennes vardfamilj vet om det (hon ska foda om en manad) och de ar helt ok med det. Hennes kyrka ska betala for alla kostnader.
Hennes mamma ska komma nasta manad ocksa och ta med sig barnet hem till sydafrika! Barnet kommer vara amerikansk medborgare eftersom det ar fott i USA.
Tjejen kommer stanna i familjen och jobba som vanligt, kanske aven forlanga, och efter det har hon planer pa att studera i nagra ar!! :S
Ar det bara jag som tycker det later helt sjukt?

Alltsa, hon var jattetrevlig och sa, men jag forstar inte hur hon tanker... hennes forsta barn, och hon verkar inte bry sig sarskillt mycket alls. Hennes pojkvan ar i sydafrika fortfarande, han vill att hon ska komma hem, men hon vill stanna.


Helgen i New York

Nu ar jag hemma i Arlington igen. Efter en FEM timmar lang bussresa! Det kandes inte lika langt pa vagen dit, men da sov jag nog bort nan timme iaf :)
Har haft det ganska roligt. Traffat massa nytt folk, och lart mig lite amerikansk historia.

Fredag: Tog bussen till New York klockan 9 AM. Var framme vid 2 PM. Gick direkt till taget som skulle ta mig till Hicksville. Passerade Jamaica pa vagen. Lite trevligt. Nu kan man saga att man vart dar ocksa, behover ju inte tillaga att det inte ar on Jamaica ^^)
I Hicksville traffade jag pa en au pair fran Frankrike som ocksa skulle till skolan. Sedan sag vi en grupp tjejer som vantade pa minibussen som skulle ta oss till skolan, sa vi joinade dem.
Nar vi kom fram till Campus fick vi hamta vara nycklar till rummer och lagga in sakerna. Man delade typ en lagenhet med 6 andra, tva i varje rum. Iskallt var det dar inne!
Sedan gick vi och at middag innan kursen skulle borja.
Jag laste Highlights of the Harlem Renaissance. For er som inte vet sa handlar det om de svarta i USA, mellan 20-40 talet. Det var ganska intressant.
Forsta dagen gick ganska snabbt, och eftersom de flesta var ganska trotta efter resan gick vi direkt till rummet och sov.
Vaknade nog 62 ganger den natten. Det var sa satans kallt!!! ACn var ju pa dessutomm. Tog tva filtar over mig, men det hjalpte inget vidare.

Lordag: Jag har lart mig att ett av spraken i Sydafrika; Afrikaans, och tyska ar valdigt lika.
Jag larde mig hur man dansar Cakewalk och Charleston. Det var inte sa svart, man bara gar men slar ut fotterna lite extra och viftar med handerna. Det var en valdigt popular dans pa 20-40 talet ^^)
Larde mig lite annat ocksa, men jag stuntar nog i att skriva med allt sant.
Maste bara saga att maten pa skolan ar valdigt bra, for er som funderat pa att aka dit. Men om man aker da det inte ar sommar far man bo pa hotell istallet for campus, men de maste man dela sang med en annan...
Jag och den franska tjejen, som delade rum over helgen, kom pa en valdigt smart sak pa kvallen. Vi tackte for ACn med en handduk. Zzzzz... sov hela natten :)

Sondag: Hade uppvisning av vart skit, vet inte vad det kallas pa svenska, men vi skulle prata om lite olika saker och aven dansa Cakewalk + Charleston.
Sag en trakig film om gospel och sedan var vi klara :) Snabba credits! Tog lite kort och sedan lamnade vi skolan.
Jag hade bokat buss klockan 8 pa kvallen for jag visste inte nar jag skulle vara klar, men sa var vi fardiga redan vid 1. Nu tanker val ni att det borde vara kul att ga runt i New York i nagra timmar, men jag kande inte for det. Inga pengar + sjalv. Nej tack. Sa jag och en annan tjej som skulle till Virgina ocksa fragade om vi kunde hoppa pa en tidigare buss och som tur var gick det bra.
Och nu ar jag hemma :D

Fixar lite snabbt bara

Följ min blogg med bloggkoll
Sadar, smidigt.


Aja, ar pa skolan i New York nu. Det gar val ganska bra. Uppdaterar mer nar jag kommer hem, eller kanske ikvall. Borjar snart igen.

So long!

New York imorgon

Imorgon tar jag bussen till New York. Ska ta en helgkurs pa Long Island. Vet inte om sjalva kursen ar sa jatterolig, men jag har ganska brottom eftersom jag maste hinna med tva innan december.
Funderar pa att ta nasta i Chicago. Finns speciella kurser i vissa stader, och Chicago vill jag garna aka till.

Har last ut Twilight nu forresten :) Det gick ratt fort tycker jag haha. Kopte andra boken idag. Antar att den kommer lasas ut lika fort, om inte fortare. Har hort att den ar battre.
Har fortfarande svart att forsta att JAG gillar att lasa BOCKER! Men det ar ju bara bra. Att de ar pa engelska dessutom, annu battre :)

Ah, och sa ar jag sa "arg". For nar jag och Iris var ute och kakade haromdagen sa blev vi bjudna pa fest av servitorerna. Festen var nu pa lordag och verkade riktigt kul. Sag verkligen fram emot det. Sen kom jag pa att jag inte ens ar har da. Sa javla typiskt!!

Vissa manniskor alltsa...

Var pa bio idag igen. Valde att se skrackisen Mirrors. Jag blundade igenom halva filmen.. nastan.. inte riktigt kanske, men iaf vid dodsscenerna. Holl for oronen da ocksa. FY FAN VA VIDRIGT!! Och jag klarar av att se Saw filmerna utan problem.

Men sa hade vi nagra ungdomar framfor oss. Hogljudda, med en nagra manaders gammal bebis i knat. En gang sa mamman (tror jag det var) "Hall kaften annars slanger jag dig i vaggen!" till bebisen. Jag hade garna slangt henne i vaggen om jag var stark nog.
Varfor tar man med sig smabarn till bio overhuvudtaget? Kunde inte en av dem stannat hemma?
Nar jag var pa The Dark Knight var det ett par som hade med sig en 5-aring. Jo, men det ar ju bra for dem att se hur latt man dodar nagon med en penna.

Men det ar ju USA, sa inget forvanar mig langre...

JAAAAA!


Den skulle egentligen inte komma ut forran december. Men nu kan jag alltsa se den har i USA!!!
Langtar!


Btw, boken ar helt underbar. ALLA borde lasa den. Man blir helt fast. Jag har aldrig last en bok sa sanbbt som denna. Inte klar an, men snart :)

Veckans planer

Mandag: Var och akte skridskor. Jag tror inte jag akt pa, ja kanske 4-5 ar sa i borjan var jag ganska nervos. Det var ju en del folk dar och jag ville inte ramla infor allihop. Dessutom var de flesta 5-10 ar och gled runt som om de inte gjort nat annat.
Men efter nagra minuter var jag ganska stadig. Ramlade dock en gang, det var nar Alex akte framfor mig och ramlade och jag forsokte vaja undan. Lyckades ju med det iaf ^^)

Tisdag: Sist vi var pa zoo:t har hann vi bara med halva. Sa i tisdags gick vi dit igen och borjade med djuren vi inte sag sist; lejonen, tigrar, aligatorer mm. Lejonen och tigrarna ar nog mina favoriter.

Onsdag: Gick till tennis.. ehm, banan? planen? Aja.. dit gick vi. Tennis har jag spelat en, kanske tva ganger i mitt liv. Tycker det ar kul, men sjukt svart. Antigen slar jag bollen for hogt eller sa studsar den ner i marken.
Vi tranade mot en vagg och efter nan timme kande jag att jag borjade bli mkt battre. Och det var mer anstrangande an jag trott, marker av det val idag, har massa traningsvark!

Idag: Ledig for det mesta.

Fredag: Ska kanske ga pa bio. Tror att det kommer ut en ny barnfilm som heter "Fly me to the moon" som vi kanske ska ga och se.

Spy-Eva till Tyra

Kommer ni ihag Eva, som spydde live i tv for nat ar sedan?
Iaf, idag var hon med pa Tyra Banks show med sitt youtube klipp. Avsnittet handlade om just kanda youtube klipp och da hade de ringt henne. Tycker det var lite kul. Far inte missa det avsnittet ^^)


Freaks and geeks


Jag kan inte forsta hur det bara kunde ga en sasong av denna underbara serie. En av de basta nagonsin!
DVDn kommer ut snart och jag ska nog kopa. Synd bara att de inte gar att spela i Sverige :/
Bade Seth Rogen och James Franco var med i den och idag sag jag dem bada pa bio i filmen Pineapple Express. Den var riktigt rolig!

Btw, jag tycker om avocado!! Det var ju jatteackligt for inte sa lange sedan.. konstigt.

Var ute pa en klubb igar med en ny svensk tjej och en annan fran Panama. Kopte nya skor pa vagen dit for mina andra var inte sa bra langre (klacken). Sa jag slangde dem i soptunnan R.I.P.

Sedan idag blev jag vackt for tidigt, vid 9!!! En annan svensk som undra om hon kunde komma forbi senare och ligga vid poolen. Men det var nog ganska bra att hon ringde anda for da vaknade jag i mer normal tid an jag tror jag gjort annars.
Sa vi var vid poolen i nagra timmar. Jag borjade lasa Twilight, den verkar mycket lovande trots sina 500 sidor (det ar valdigt mycket for mig iaf).

Zzzzzzzzzzzz!

The Magic of Joe Romano

Sag en riktigt rolig magishow med Joe Romano. Han upptradde pa biblioteken har sa jag tog med mig tjejerna for att kolla. Jag tycker sant ar riktigt roligt. Han var grymt bra! Wow! Och sjukt rolig.

Ska ova massa pa mina magitrick, sen ska jag bli professionell magiker ocksa XD




What's going on?

Jag och en kompis var pavag till Chinatown-biografen, men nar vi kom upp fran metron kryllade det av poliser utanfor. Strax darefter stangde de for med sana dar "DO NOT CROSS" band.
Vi fragade lite folk vad som pagick och nagra av dem sa att det var ett bombhot.

Vi fragade poliserna, men de vagrade svara, Tror dock inte det var nat sa allvarligt, for vi har inte hort nat mer om det... men anda, lite spannande ^^)


Aww! Jag smalter

Igelkottar, kattungar, ekorrar :) Finns det nagot sotare?
Den har ekorren sag jag vid parken. Satt och at en kaka ^^) Tog nod 20 bilder pa den eller nat haha, men jag gissar att ni inte vill se alla?


Sedan kom en rod fagel. Har aldrig sett en san forut. Jatteliten och helrod 0_o

Lady Gaga

Maste bara tipsa om en sjukt bra lat. Artisten heter Lady Gaga och ar signad pa Akons skivbolag Konvic music. Laten ar skapad av svenske RedOne.


Hur gor man?

Jag tror jag har glomt hur man kor bil med vaxelspak. Pa riktigt.
Kom att tanka pa det igar nar jag korde automatbilen igar. Det ar ju sa mycket enklare. Varfor envisas Sverige med att fortsatta med vaxelspak egentligen? Vad ar fordelarna med det? Att det ser lite tuffare ut? ^^)

Ne, nu ska jag tanka igen. Nar man startar bilen haller man ena foten pa.. ja, vad heter den pedalen nu da? Inte bromsen och inte gasen. Aja iaf.. den andra foten pa bromsen va? Sedan lagger man i 1:an och slapper den dar pedalen och bromsen? Ne, nu kanns det konstigt. Vi skippar andra foten pa bromsen.

Ingen kommer vaga lana ut sin bil till mig nar jag kommer hem XD

HAHAHA JAG DOOOOR!



Jag skrattar sa jag haller pa att do nu! Gjorde det tidigare i biosalongen da denna trailern visades.
This is gonna be the best movie EVER!!! Jag skojar inte. Jag ska absolut se den.

Stina! Detta ar en film for dig XD

Stader jag vill besoka! Eller inte ^^)

Fucking, Österrike
Dildo, Newfoudland
Intercourse, Pensylvania
Hookersville, West Virginia
Horneytown, North Carolina
Hell, Michigan (eller Norge)
Cockburn, Australien
Titty Hill, Sussex
Boring, Oregon
Muff, Irland
Sexi, Peru

Annu en konstig sak med USA

Forsokte leta reda pa telefonnumret till LA Boxing. Pa deras hemsida star det 703.525.IBOX
Jahaa? Hur slar jag in IBOX pa telefonen da? Har forsokt att bara ringa numret. Det gick inte.
Forsokte sedan sla in bokstaverna, alltsa I=444, B=22, O=666, X=99. Men det gick inte heller.
Kan nagon vara sa snall att forklara?

Ned Flanders?


Maste bara beratta en rolig sak.
Det ar en gubbe jag sett har ibland, tror han jobbar i lagenheterna har med nat. Iaf, han ser ut som Ned Flanders fran Simpsons, han pratar som Ned Flanders, och roligast av allt, Springfield ligger typ 10 minuter harifran! XD

Va dalig jag ar

Nu har dett gatt nagra dagar sedan jag uppdaterade senast, sa nu blir det ett inlagg bara for att.

Har planerat resa till Miami igen. Ska halsa pa forra vardfamiljen + lite sol och bad :) Och traffa mina vanner saklart (paarty!)
Tror jag ska forsoka aka i slutet av september. Biljetterna ar valdigt billiga nu. Hittade en t&r for $141+skatt = $180. Ratt bra pris. Sedan kostar val hostel runt $20/natten.
Ar det nagon som tankt aka till Miami runt samma tid?


RSS 2.0