What's going on?

Jag och en kompis var pavag till Chinatown-biografen, men nar vi kom upp fran metron kryllade det av poliser utanfor. Strax darefter stangde de for med sana dar "DO NOT CROSS" band.
Vi fragade lite folk vad som pagick och nagra av dem sa att det var ett bombhot.

Vi fragade poliserna, men de vagrade svara, Tror dock inte det var nat sa allvarligt, for vi har inte hort nat mer om det... men anda, lite spannande ^^)


Kommentarer
Postat av: Elli

Det var underbart! Maste gora om det snart haha:P Det gick pa 274 dollar inkl video och bilder:) Helt klart vart det!Tror det finns nagra stallen runt DC som har skydiving ocksa! Passa pa!

2008-08-06 @ 20:36:45
URL: http://yourdoorbell.com
Postat av: Joakim

Hej Mikaela, tack för att du fortfarande följer sidan =) Jag kollade upp de där med Terrence Howard gillar honom så blev lite förvånad när jag nu fann informationn om att han släpper ett solo album med 11 låtar i början av september. Rykten säger att de inte ska vara nå succe men första singeln Sanctuary är helt okej tycker jag, lite laid-back gammal rock..Länkar till den och Trey Songz - IN ya phone och Ciara - High Price, kommer ihåg att du frågat om dom tidigare.http://www.speedyshare.com/163761759.html

Ta de lugnt!!2008-08-07 @ 16:49:20
URL: http://ilovemeor.blogg.se/
Postat av: Jannike

Min värdmamma hade också hört talas om bombhot mot Verizon Center! Men det är också allt som jag har hört om det. :P

2008-08-07 @ 23:21:34
URL: http://holdmypocket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0