Gratis fargade linser!

Sag pa en blogg ett erbjudande till alla som bloggat i minst 2 manader - gratis fargade linser!!!
Perfekt. Har velat testa jattelange.
De tre fargerna nedan var de jag valde mellan. Det blev sedan den forsta "aqua" jag valde.
De var inte Freshlook, far darfor valja om.


Klicka har for att lasa om hur du ska gora for att fa dina linser.
Kommentarer
Postat av: Jennie

vad kul, gratis är aldrig fel :P men såg att det bara gällde om man köpte en doftprodukt stämde det?

2008-12-14 @ 22:31:03
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: elin

hej tjejen! Visst var du pa lucia pa svenska skolan igar? :) tror om ja inte ar helt vilse att ja sag dig och din familj. Ni vann stora korgen pa lotteriet oxa, haha. Hur nara svenska skolan bor du? :)

2008-12-15 @ 02:02:04
URL: http://eelinhoglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mikaela: Gud va kul :) Jag gick på makeup studion i Stockholm. Jag har upplevt att det är ganska lätt att få jobb. jag har inte sökt något "fast jobb" som mua ännu så det kan jag inte svara på men jag tycker att jag har fått mycket småjobb här o var. Många som jag till o med har fått tacka nej till. :)2008-12-15 @ 18:51:52
URL: http://bellita.blogg.se/
Postat av: Malin - Professionell Makeupartist/hårstylist...

Hej!Kul, tycker verkligen att du ska plugga till mua.. Jag personligen gick på Makeup Institute, en superskola verkligen. Skrev om de största skolorna i sverige i min blogg för 1-2 månader sen. Jämförde osv, kika i kategorin "Skönhetstips".

Denna bransch är ingen dans på rosor, det gäller att man kämpar annars får man inga jobb, och konkurensen är otroligt hård. Jag själv har inte haft några större problem, men vet folk som i princip inte fått ett enda jobb. Men som sagt det gäller att synas och att kämpa. Men så är det iofs i de flesta situationer. =)

2008-12-15 @ 19:39:13
URL: http://malinnestor.se
Postat av: Michelle

Jag pratade med Sverigekontoret idag (eftersom Cara inte var till någon direkt hjälp) och tjejen där sa precis samma sak. Att jag betalar flyg hem i och med att jag var den som valde att gå in i rematch. Hade familjen däremot valt det så hade de betalt flyget hem. Och så sa hon (precis som Cara) att jaaa det var ju synd att det blev så här men tyvärr kan de inte garantera något i och med att det är såpass kort tid som det handlar om.

2008-12-15 @ 20:12:31
URL: http://chelli.blogg.se/usa
Postat av: Pauline

Makeup institute, skit bra skola. Men lärarna är "som dom är". Men man lär sig mycket om man verkligen tränar, tränar, tränar! Jobb efteråt är skit svårt, det beror på hur mycket du satsar själv.

2008-12-15 @ 20:41:01
URL: http://lindapauline1.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej, såg att du hade lämnat en kommentar på min blogg, Jag gick en utbildning via makeupstore i Stockholm. Jag har inte tyckt att det är så svårt och få jobb i butik efteråt, men vill du göra andra grejjer än och stå i butik, dvs, modevisningar, tidningar, tv då får du ligga i, där brukar det vara ganska tuff competition.

2008-12-16 @ 11:37:08
URL: http://linslusen.blogg.se/
Postat av: ellan

fin blogg du har! skulle vilja ha ett par färgade linser :D

2009-01-13 @ 19:37:08
URL: http://ellane.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0