filmblogg

Min blogg forvandlas till en filmblogg ^^) Alskar film, gar pa bio minst en gang i veckan. Betygsatter alla filmer pa filmtipset.se, _MF_ kallar jag mig dar for er andra filmtipsare.
Filmer vi planerat att se ar: Love guru, batman, mamma mia.. lagger till Saw V nu ocksa hihi.

Funderar pa att ga upp och spela lite wii nu hihi. Vet att det snart ar natt och sa, men jag ar inte speciellt trott. Wii ar dessutom lite traning, vilket jag kan behova idag efter popcorn och cola :P

Kommentarer
Postat av: paulina

hej, hur är det att vara au pair? trivs du i din familj, är de stora kulturskilnader och värderingar. var du inte jätte nervös innan du skulle åka och vad fick dig att ta beslutet?

2008-07-03 @ 12:28:08
Postat av: Anna-Lena

Va bra å se att den inte ær løsenordskyddad længe:) tycker de e så spænnande att læsa vad som hænder i USA:)tænkte på wii. precis skaffat mig det. Underbart att detta skapats och synd att de inte kom pås tidigare i livet. Jætte fint før barn att spela tvspel och angagera kroppen:)

køpt wii fit. hur bra som helst om man ær lat och vill træna på ett roligt sætt:)

ha en fortsatt bra dag!

kramar från Oslo

2008-07-03 @ 13:05:05
URL: http://annnalenna.blogg.se/
Postat av: Malin

wii är sjukt kul :D

2008-07-03 @ 19:52:22
URL: http://malinsh.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Paulina: Joda det ar ratt bra. Det har sina bra och daliga dagar saklart, men det ar verkligen en rolig upplevelse. Rekomenderar alla som inte har nat annat for sig och som tycker om barn att aka som au pair :)

Jag var inte sa nervos innan jag akte. Trodde jag skulle vara mer nervos.Anna-Lena: Visst ar det bra? Haha, perfekt for barn som hellre spelar spel an ar ute och leker. For det ar riktigt jobbigt. Wii fit ar ett bra spel.

2008-07-03 @ 21:43:52
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

hiiimla bra.. första gången jag spelade wii efter att jag hade köpt de började jag vid 5 efter jobbet. när jag tittade på klockan nästa gång var hon nästan 12!! ska frösöka börja med de igen.. har inte riktigt motivation nu när de e så varmt ute:S fyy på mig!

2008-07-08 @ 21:38:52
URL: http://annnalenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0