Sa nu har man sett den :)

Och den var jattebra! Iiih, konstig kansla nar den drog igang.



Sa, jag hangde alltsa med pa "festen" och sedan Sex and the city filmen. Vi fick ta metron sa langt det gick haha. Till slutet av roda linjen.
Sedan motte vi upp med 3 tjejer och tog taxi till lagenheten.
Dar bjods det pa lite appitizers och cosmopolitan saklart ^^) Samtidigt hade hon pa lite gamla avsnitt av SATC pa tvn.
Innan vi drog till bion sag vi pa det allra sista avsnittet for att komma ihag hur det slutade (inte for att jag glomt det precis).
Bion var totalt fullsatt sa vi fick alla sitta separerade 135 minuter, den var sa lang! Den var inte slut forran klockan 1 pa natten.
Da var det bara att bege sig tillbaks till metron och aka hem. Jag rakade slanga igen bildorren pa en tjej haha. Visste inte att hon skulle med ocksa. Pinsamt!
Sen var det sangen och zzzzzzzzzova...

Sex and the city

Ikvall ar det antligen dags :) SATC filmen! Verkar som alla kommer se den idag haha. Far val vara ute i god tid.
En granne till mig undrade om jag ville hanga med pa SATC forfest, bio, efterfest. De skulle forst samlas hos en tjej, dricka Cosmopolitan och prata, sedan ga allihop till bion och efterat vidare till nagon klubb.
Detta later hur kul som helst, men saken ar ju den att jag inte kanner dem. Grannen har jag pratat med typ 2 ggr. Och jag antar att alla ar over 21. Sa kommer jag dar, objuden, 20... hmm. Men det later ju kul som sagt + att man kanske lar kanna lite folk. Det skulle vara runt 10-15 pers :S

Igar var det riktigt fint vader igen. Gick ner till poolen nagon timme innan tjejerna kom hem fran skolan. Maste bara ge ett tips till alla ni som vill fa farg fort. Hawaiian Tropic Tanning Oil! Superbra!!!
Gick ut med tjejerna lite sen ocksa.
Det finns en and/anka dar. I vintras simmade den och ungarna i poolen horde jag haha. Nu har hon fatt agg igen och ligger och ruvar pa dem. Sa sot!

Nagra timmar vid poolen

Saaa... det blev lite pool idag iaf :) Det var perfekt vader idag. Perfekt! Nastan Miami vader hihi. Sommaren sags bli olidlig haha. Men jag ar ju svensk och det ar ju sant vi svenskar gillar. Sola och bada hela dagarna.
Poolen var iaf uppvarmd nu. Precis lagom.
Och jag har ny bikini. 2 st. Bada fran H&M. En svart/guld-randig och en vit med lite brunt, gult och guldkedjor (printade alltsa). Jattefina bada tva. Antar att ni har dem hemma i Sverige ocksa.

Jag har ansokt om ett Victoria's Secret kreditkort! Bara sa jag ska kunna kopa min bikini lite billigare haha. Sen far jag passa mig, for det kan ju ga illa om man missbrukar det. Men jag vet att jag inte kommer gora det.

Btw, Charlotte Perelli var med i D.C tidningen idag ^^) Lite kul.  Forsta sidan av Style delen var om ESC :)


What happens in Vegas...

Ja, nu har jag vart pa bio igen :)
En gang i veckan blir det val ungefar. Men det ar trevligt. Jag gillar ju film sa...
Denna gangen blev det What happens in Vegas.... Den var trevlig. Lite smakul.
Nasta vecka ar det dags for Sex And The City!!! Wohooo!



Blev ingen pool idag heller. Det har vart fint vader, men jag kande faktiskt inte riktigt for det. Kanske imorn, da barnen ar lediga fran skolan. Det ar memorial week har nu.

Jag ar tydligen "in good shape" ^^

Inte enligt mig sjalv dock.. men enligt Wii Fit.
Familjen har precis skaffat det och det ar helt sjukt va bra och roligt det ar. Iofs har jag bara testat pa 3 spel annu, men Wii ar sa grymt bra! Ska absolut skaffa det nar jag kommer hem till Sverige.
I Wii Fit far man borja med att vaga sig for att kolla BMI. Enligt mitt BMI ar jag overviktig. Tack sa mycket!!!
Efter det gor man ett balanstest dar man ska vaga over pa hoger eller vanster ben och pricka in ratt. Svar att forklara, men jag klarade iaf alla fem relativt snabbt sa det var ju bra.
Nu ar man fardig och ska fa reda pa sin alder. Man ska val vara sa nara sin egen alder som mojligt. Jag blev 20! Precis min alder. "You are in good shape" fick jag upp. Tack! Pa riktigt. Nu kanns det battre. Jag ar till och med yngre an bada tjejerna XD De var narmare 30 haha!




I Wii Fit kan du välja mellan över 40 olika övningar (alla finns dock inte upplåsta från start) uppdelade på fyra olika kategorier.


Yoga
I de här övningarna tränar du smidighet och spänst. Det gäller att hålla olika yoga-poser samtidigt du behåller balansen. De här övningarna är perfekta för dig som har en stel och ovig kropp.


Muscle Workouts
Vill du bygga muskler är de här övningarna de som gäller. Både armar, ben och mage sätts på prov i armhävningar, olika varianter av sit ups och olika ben- och lårövningar.


Aerobic Exercises
Vill du bränna överflödigt fett passar dessa övningar bäst. Här kan du till exempel jogga (vilket sker genom att hålla Wii Remote i handen som en stegräknare medan du springer på stället), rocka rockring och köra step up.


Balance Games
De här spelen är lite mer lekfulla än de övriga övningarna. I Ski Slalom ska du huka dig samtidigt som du lutar dig åt olika håll för att styra mellan portarna, och i Table Tilt måste du balansera ett bräde med olika kulor, så att kulorna åker ned i hål. I textform låter det så enkelt, men det kan vi garantera att det inte är!



Sjukling

Sarah ar sjuk idag sa jag jobbar hela dagen. Men det ar ratt gott faktiskt haha. Da far man lite att gora. Eftersom hon inte ar jattesjuk och det ar fint vader ute har vi vart ute och gatt. Biblioteket, banken affaren...
Nu ar vi har vid datorerna. Hon kollar sin webkin (?). Nat gosedjur man kan mata och klappa pa Internet (don't ask XD)

Imorgon oppnar poolen! Och det ska vara ganska fint vader ocksa. MEN, troligtvis ar vattnet ganska kallt nu da det tar tid att varma upp. Far se om jag gar dit imorn anda.

Det blev ingen boxning pa Lloyd Irvin stallet :( Det kostade $130 i manaden. SVINDYRT!
Ska istallet till LA Boxing till helgen. MASTE va bra!

Ar det sa svart att forsta?

JA, det finns svenskar som har brunt har och bruna ogon!
Jeezes, hur kan man vara sa dum? Och det ar fler an en som sagt "men.. du har ju inte blont har", nastan alla sager det nar jag sagt att jag ar fran Sverige.

Jag har nu bestamt mig for att inte bleka slingor i mitt har!

Victoria Silvstedt, Söt klänning!
I Sverige ser alla ut sa har!

Bloggkartan.se

Jag har placerat min blogg i USA på bloggkartan.se

Awkward conversation

Tidigare idag satt jag nere vid datorerna. Helt plotsligt fragade en kille som satt bredvid mig om jag kande till nan klubb i D.C.
-Nej, tyvarr, sa jag.
-Jag ar ny har sa jag vet inte.
-Jag ar ocksa ny har sa...
Paus
-Sa vill du ga ut nan dag?
(Oh no!! Jag forsoker nu komma pa ett bra "nej, tack" svar)
-Ehm, jag ar bara 20 sa...
-Ja, men det ar lugnt. Vi kan ga och ata eller fika pa Starbucks..
-Ehm, ne jag... (kom inte pa nat att svara)
Sen gick jag.


Haha, det visade sig att jag inte var ensam om denna "roliga" grej ^^
Louise, ocksa au pair i USA var med om nast intill samma igar. Stackare!

Traningsvark!!!

Vilken javla traningsvark jag har idag! Och jag tror inte det beror till storsta delen pa boxningen utan Wii! For det ar faktiskt en riktigt workout man far av det spelet haha. Men jag tanker da aldrig pa att stretcha efter.
Ska nog ga och spela lite till nu.



By the way, jag ar bast pa trampolin! :D

Annu ett inlagg om boxning

Jag har letat och letat och letat efter boxningsstallen i narheten och hittade 3 st som verkade ok.
Stalle 1 var ganska langt bort, valdigt litet och verkade lite halvskumt.
Stalle 2 ar en stor klubb, ganska dyr och verkar vara mer fitness traning. Jag vill boxas pa riktigt.
Stalle 3 var hur bra som helst. Var pa en traning och det var skitkul bra traning. Tranaren var superbra och trevlig och alla andra dar var ocksa trevliga. Det lag nagorlunda nara men jag tror det ar ganska dyrt.

Jag hade egentligen tankt spara lite pengar varje vecka for att sedan, nar mitt ar ar slut, flyga till LA och vara dar en vecka. Men isf kommer jag antagligen inte kunna boxas.
Alternativ 2 ar att jag helt enkelt satsar pa boxningen, nagot jag kommer ha nytta utav resten av aret, men inte resa nagot mer.


 

:(        :(        :(


~~~~~~~~~~~~~~

Haha, jag sparade en skitful (skojbild) bild pa mig pa datorn har i Internetcafet, men sen nar jag skulle ladda upp sa hittade jag den inte langre, sa jag antog att det inte gick. Nu vet jag att det visst gick och undrar lite over hur manga som sett den bilden pa mig nu XD

Silly - bra eller daligt?

7-aring: You are too silly. You need to learn manners!
Jag: Hahahahahahaha!

Ar det bra eller daligt att vara barnsligare an en 7 aring? XD
Alltsa jag ar ju inte det... alltid, men man maste val kunna skamta? Massor! Hahaha, tycker bara det ar lite kul att bli upplaxad av sitt vardbarn.
Kan ju tillagga att hon inte sa det pa ett argt satt, utan mer "suck" ^^)

Varfor ska det vara sa dyyyrt!?

Jag vill ju verkligen fortsatta med boxningen, men har ar det verkligen svindyrt!
Jag var pa ett stalle igar och det var jattebra och riktigt roligt, trevlig personal...
Men det kostar runt $130 i manaden!!! Iofs far man da trana alla andra saker ocksa, som karate, kickboxning osv. Men jag vill ju bara trana boxning vilket de endast har 2 ggr i veckan. Sa jag ska ga dit idag och fraga om det gar att fa billigare.
For alltsa, i Sverige dar jag tranade 2-3 ggr i veckan, 1.5h, kostade det 500kr for en hel termin!
Kanske ska saga det till dem haha.

The Fiercee Awards

Tyra Banks egna gala "The Fiercee Awards" visades for forsta gangen nagonsin pa tv idag. Priser delades ut till "Ugliest cry", "Makeover meltdown", Craziest Phonecall" mm, allt inom ANTM.
Och det var riktigt roligt att se alla gamla deltagare, hur de andrats. Speciellt Shandi - Oh My God!


Bianca, Camille, CariDee, Jade med varldens fulaste frisyr!, Jaslene som inte precis ser ut som nan modell, Joanie, Keenyah ser lite obekvam ut, Norelle, Saleisha, Toccara.
Min favorit Eva sag jag inte tyvarr.


Tyra och Mr. Jay som ser ut som en vaxdocka.


Shandi ^^)

Dricks!

Mmm sushi! Har precis kakat :D YUM!

Undrar over en grej. Ni som bor i USA vet ju att man maste betala dricks nastan overallt man ater, inte McDonalds och liknande, men vanliga restauranger.
Men hur mycket ska man betala i dricks egentligen? Beror det pa hur mycket det kostar? Och hur fungerar det egentligen nar man koper med sig hem, ar det samma sak da?
For jag var precis pa sushistallet, det kostade narmare $12 sen skulle jag fylla i egen dricks. Jag valde $3 dollar, men det later ju sjukt mycket. Tycker jag.
Eller..?


Buzzador

Fick ett mejl fran Buzzador for ett tag sedan. De ville att jag skulle prova lite Dove produkter. Eftersom jag vet att man far poang efter hur manga rapporter man gor valde jag att ta den trots att jag inte ar i Sverige. Sa mamma fick sakerna istallet. Hon delade med sig till grannen.
Denna gangen fick vi hem produkter fran Dove go fresh, deodoranter och duschcreme. Helt gratis!
Meningen ar att man ska dela med sig och testa produkterna for att sedan rapportera in vad alla tyckte.
Tidigare har jag fatt hem 25 askar Lakerol! Andra jag kanner har fatt godis fran Malaco, kattmat, tuggummi mm.

Det ar helt gratis att bli medlem!
Bli medlem HAR!


Forresten, jag kan verkligen rekommendera Dove go fresh serien. Enligt min mamma var de mycket bra, speciellt mot torr hud!
Jag ska nog sjalv kopa dem nasta gang :)


***** MAN BETALAR INGENTING SJALV. FRAKTEN STAR DEM FOR! *****

Mitt bloggvarde

Min blogg ar vard 3 781 kr.
Bara :'(



Det basta med att vara au pair?

image1432image1433

Tycker forsta lappen pa andra bilden ar lite rolig ^^) "Vem ar din favorit i American Idol?"
Sa for att svara pa den fragan : Carly var innan hon akte, nu ar det isf David A eller Syesha. INTE David Cook!

Bio hela dagen? :D

Vet ni vad jag kom att tanka pa?
Om man har en hel dag ledig och inget att gora sa kan man ju ga pa bio heeela dagen och natten men bara betala for 1 film.
For har, och jag tror i de flesta stader, visar man biljetten innan man kommer till biosalongerna, sa det spelar alltsa ingen roll vilken film man koper biljett till, for nar man val ar inne kan man ga till vilken som.
Efterat kan man ju ga till nasta och se mer.
Jag ar en riktig movie-lover sa jag lar ju gora det nasta helg :D

år...

För 5 år sedan..
- Var jag 15. Kan nog saga att det var bade bland det roligaste och jobbigaste aret i mitt liv. Den aldern alltsa...
För 3 år sedan..
- 17 ar. Gymnasiet. USCH! 
För 1 år sedan..
- Bodde sjalv i Trollhattan. Letade  jobb... hande inte allt for mkt. 
För 3 månader sedan..
- Nagolunda ny i USA. Massa problem med au pair jobbet. 
Igår..
- Var jag pa IKEA och kopte massa Marabou <3 
Imorgon..
- Ska jag forsoka ta mig till en boxningsklubb i DC. 
Om ett år..
- Ar jag tillbaks i Sverige. Har formodligen natt jobb... tills jag kommer pa vad jag vill studera.

*HOPPAS HOPPAS*



Det finns en chans att nagon kommer och halsar pa mig i sommar!!! Jag hade hoppats pa detta och nu ar det iaf lite pa gang :)
Yeey, hoppas verkligen du kan Stina!!! Det hade vart sketakul! Jag har suttit och tankt lite pa vad vi kan gora.
Vi kan ju bo har, det finns en del att gora i DC, sen kan vi ju slappa vid poolen och sa :)
Och sen drar vi till New York i nagra dagar. Tyra Banks Show vore grymt kul. Sedan till Six Flags.
Kan aka till Philadelphia lite ocksa. Dar har jag inte vart an :D

Hmm, ni som bor i narheten av DC, Philly, NY, NJ - ge tips pa vad man kan gora!


I've been to heaven!

Heaven = IKEA

Fattar ni vad jag saknat Svensk choklad?! Fy fan va gott det ar alltsa. Att det inte saljs i USA (forutom IKEA).. det kan jag inte forsta. Kopte tre kingsize choklad (mjolkchoklad, schweizernöt och daim), en pase bilar och en pase kexchoklad :D
Den forsta rutan av mjolkchokladen var den basta nagonsin haha.
Men jag saknar fortfarande Geisha!

Morgontraning

Vacktes klockan 8 i morse. Da var det dags att bege sig ut och springa. Japp, ni horde ratt - springa, sa har tidigt pa morgonen XD
Det var jag, 7-aringen och pappan. Jag visste inte hur langt vi skulle springa, och det ar det som ar det jobbigaste, for om man har ett mal ar det lattare att kampa lite extra. Men guess what? I made it!!
Forst varmde vi upp ett varv runt byggnaden, sedan stretch.
Dags for den langa rundan.
Jag hade med mig min iPod som tur var. Jobbigt att springa utan musik.
Efter ett tag kande jag att jag borjade bli trott, sa jag fraga hur langt det var kvar. Da var vi inte ens halvvags!!
Men jag fortsatte och jag klarade det :D
Sedan fick jag reda pa att vi skulle hela vagen tillbaks ocksa. Men da valde jag att ga/jogga hem sjalv.

Biofilmer



Var pa bio igar. Sag Made Of Honor. Den var riktigt rolig, mycket battre an jag hade forvantat mig. Eller sa ar det helt enkelt sa att alla filmer blir javligt mycket roligare/laskigare/mer spannande/... pa bio :)
Ne, men den hade allt sina laugh-out-loud stunder, som nar "Golddigger"spelades (ni som sett den fattar) eller i borjan "Oh, shit Hillary!" XD

Ooh, btw, ni som bor i USA, har ni testat m&m's med cherry flavor?
Later kanske inte sa god, men det ar den!!!

Au Pair och Au Pair to be

Alla nuvarande au pairer och blivande au pairer:
Jag tankte att det kanske behovs uppdatering pa min au pair lank-lista som ni kan se till hoger :)
Kolla om ni finns med och om staden ar ratt.
Annars sag till, sa fixar jag det!

En vecka!

Jag klarade det! :)
En vecka utan godis och glass haha. Det ar svart, tro mig. Jag ser Ben & Jerry's overallt, och det ar fan svart att motsta. Men jag har gjort det, yey! Well, om man raknar bort lite sockerkaka som jag at igar. Bakade med Sarah sa jag var ju tvungen att testa, men den var inte sa god anda haha.
Idag blir det iaf Ben & Jerry's :D Funderar vilken jag ska kopa. Vill testa nat nytt, men da kanske jag inte tycker om det. Sa det kanske ar sakrast att ta min favorit "Lighten Up Half Baked" YUM!
Big problems det har XD

Reklam XD



Hahaha, jag skrattar varje gang jag ser denna reklamen XD Sa sot!

Ost, tornado och boxning

Varfor kanns det mer onyttigt med macka med smalt ost an macka med vanlig ost?


Ar jag den enda som tycker det ar jattespannande med tornados och jordbavnigar? Igar kvall nar jag satt och kollade pa tv kom det upp "Varning for tornado!" Oh, spannande tyckte jag och kolla ut, men sag ingen tornado. Det blaste knappt.
Det var visst inte riktigt i vart omrade den var, men ganska nara anda.
Jag vet att dem kan vara farliga och sa, men anda satt jag och vantade pa uppdatering om att tornadon andrat riktining och var nu pavag mot Arlington, VA.
Det hande aldrig :(


Jag har bokat in mig pa 3 olika boxningsstallen nu :D Bara for test an sa lange, innan jag bestammer mig for vilken som ar bast for mig.
LA Boxing tror jag inte det blir, men kommer anda ga pa min gratistraning hihi. Man branner tydligen 1000 kalorier/timmen dar. Men anledningen till att jag inte tanker borja dar ar for att 1. Det ar for dyrt ($70/manaden) 2. Det ar mer fitness, inte riktig boxning.
Mina andra tva ar Team Lloys Irvin Mixed Martial Arts and Fitness och Nomis Boxing Community Center.
Just nu lutar det at den sista, de har oppet fler dagar och verkar vara mer boxning. Men vi far se :)

Jordbavning

Sitter och funderar over vad jag gjorde runt klockan 2 PM igar. Det var tydligen jordbavning har da, och det missade jag totalt. Typiskt! Missar alltid spannade saker.
Iofs var det ingen megagrej, 1.8 pa richterskalan, som enligt wikipedia ar lika med "Mikro" - kanns inte. Det kanske inte var sa konstigt att jag inte kande nat da XD

Upcoming events

Sitter och kollar vilka artister som kommer till D.C snart. Vill garna ga pa lite konserter :)
Det enda jag kunde hitta som jag gillar var:

Alicia Keys
with Ne-Yo and Jordin Sparks
13 juni

Det later ju faktiskt inte helt fel. Gillar alla tre :)
Far nog tanka pa det en stund.


Darfor

Vissa (2) har fragat eller papekat att jag skriver valdigt lite om au pair jobbet, men desta mer om min fritid.
Svaret pa varfor jag gor det far ni nu:


Visst, jag ar har for att jobba som au pair. Och det gor jag och tycker det ar roligt. Det ar absolut nagot av det basta jag gjort. MEN, sjalva jobbet andrar sig inte mycket fran vecka till vecka. Jag vaknar - frukost - till bussen - LEDIG - hamtar upp fran bussen - snacks - laxor - LEDIG.
Pa min lediga tid daremot forsoker jag gora lite annat roligt. Shoppa, traffa vanner, ga till nan klubb...
Jag kan forsta om det ser dumt ut nar jag inte skriver sa jattemycket om sjalva jobbet nar det anda ar darfor jag ar har, men jag tror faktiskt inte sa manga skulle komma tillbaks for att lasa mer om jag skrev samma sak varje dag.

Musiktips

Har har ni mina favoriter for tillfallet. Lite blandade stilar, men alla riktigt bra latar.


Claude Kelly - Like an iceberg
Corey Williams - Promise me
Danity Kane - Damaged
Jonas Brothers - When you look me in the eyes
Leona Lewis - Better in time
Maroon 5 - Better that we break
Nicole Scherzinger - Happily never after
Rihanna - Take a bow
Taio Cruz - I can be


 

Magdans i lobbyn

Det hander lite grejer har... Nu ar det en tjej som dansar magdans i lobbyn XD Vet inte varfor, men det ar ju lite ehm intressant.

Funderar lite over vad jag ska gora idag. Det ser ut att vara ganska fint vader, men jag har sa daligt med pengar nu att jag inte vill ga ut haha. Man hittar ju alltid saker man vill ha nar man ar pank.
Men snart oppnar poolen sa da kommer jag bara ligga och slappa dar.
Har tankt ut ett schema nu for mig. Eftersom jag inte verkar hitta nat boxningstalle som inte kostar for mycket far jag helt enkelt gymma mer och inget godis/glass XD endast lordagar och vissa undantag (da jag ska till IKEA, da jag gar pa bio... kommer sakert pa fler haha).
Pa vardagar jobbar jag mellan 7-8.30 pa morgonen. Da ska jag darefter ga till gymmet till klockan 10. Sedan oppnar poolen. Perfekt!

Jag MASTE bli battre! Ska forsoka uppdatera om hur det gar med godiset + traningen :)

Btw, nagon som rakar veta nagot om inlines? Jag har sokt pa natet och det finns ju 581 olika sorter; inlines, rollerblades, rollerskates, agressive skates..?! Vilka ar de normala?

Baby Mama

Har precis kommit hem fran bion. Sag Baby Mama, den rekomenderas! Riktigt rolig :)
Har vart ute med Val, en brasiliansk tjej som ar i min au pair grupp. Forst skulle vi ivag och kolla i affarer, men det finns typ inga affarer I D.C verkar det som. Till slut hittade vi iaf H&M haha. Jag kopte inget for jag har daligt med pengar, men sag en guldig bikini som jag vill ha. Lite val flashy kanske, sa jag koper nog bara nederdelen om den finns kvar till helgen :)



Nu ar jag hungrig som ^*(% men ska kolla lite bloggar innan jag gar upp.

Jag behover nog ga om lagstadiet

Gaah, jag blir nog fan dummare for varje dag. Eller sa far barn i USA sjukt svara laxor XD
Fattar ni vad pinsamt det ar nar jag inte kan hjalpa dem med deras laxor? Jag vet fortfarande inte skillnaden mellan verb, adjektiv och allt vad det heter. Sa jag kan det definitivt INTE pa engelska.
Och matten, shajt!
Igar satt jag med 9 aringen med hennes mattelaxa. Sa kom en fraga dar man skulle mala upp 3/2... Det blev helt javla svart i min skalle. Jag satt och tankte "hmm, men det kanske ar tre halva" men sen kom jag pa att da blir det ju 1/2. Till slut fick vi reda pa att det var 1 1/2. Da kandes det ju sjalvklart.


Fick kopt ett par runningshoes igar :D NIKE Air Structure Triax+ 10
Kanns valdigt bra, men de kostade ju. Men battre det an att forstora sina fotter med fel typ av skor.


Shop or Not?

Jao, jag gillar allt Maroon 5. Och ratt fina grejer hade de ocksa.
Kan inte bestamma mig for vilken tee det ska bli (kanske). Men det lutar at den i mitten. Nej jag andrade mig. Den sista gillar jag nog mest :)
Vad tycker ni?


image1428image1430image1431image1429

Kommer ni ihag mig?

Snart har det gatt 5 manader sedan jag akte till USA, lamnade familj och vanner.
Satt och tankte lite nu, for trakigt nog har jag inte pratat med nagon av mina vanner pa tel sedan jag akte. Det ar nastan bara mamma jag pratat med, men det var ett tag sen ocksa.
Har kopt telefonkort nu iaf.
Men jo, det jag skulle saga ar iaf, om ni nu kommer ihag mig, ni far fan inte vara helt grown-up nar jag kommer hem XD Jag kommer behova ta igen allt det roliga jag missat. Vi ska ut och festa, sadesa. For jag akte ju typ samsta tiden. Missade 20 arsfiradet i Sverige, missar 21 arsfirandet i USA. Perfekt planerat.

IKEA



Till helgen eller nasta helg ska vi ivag till IKEA. Jag langtar :D Vet ni varfor? Jo, SVENSK CHOKLAD!!!! Marabou <3
Dock finns inte Geisha :( som ar min absoluta favorit.
Men jag ska kopa upp mig pa Marabou choklad sa det racker for ett bra tag framover hihi.
Chokladen i detta landet ar inte vidare god. Det storsta market heter Hersheys och usch, gar inte ens att jamfora med Marabou.
Det kommer nog se lite roligt ut nar jag ska betala for mina varor pa IKEA och allt jag kopt ar massa godis XD
Eller, jag tror jag kommer kopa lite annat ocksa. Jag kommer fa en summa att spendera pa saker jag vill ha/behover i mitt nya rum :)


RSS 2.0