Jag ar tydligen "in good shape" ^^

Inte enligt mig sjalv dock.. men enligt Wii Fit.
Familjen har precis skaffat det och det ar helt sjukt va bra och roligt det ar. Iofs har jag bara testat pa 3 spel annu, men Wii ar sa grymt bra! Ska absolut skaffa det nar jag kommer hem till Sverige.
I Wii Fit far man borja med att vaga sig for att kolla BMI. Enligt mitt BMI ar jag overviktig. Tack sa mycket!!!
Efter det gor man ett balanstest dar man ska vaga over pa hoger eller vanster ben och pricka in ratt. Svar att forklara, men jag klarade iaf alla fem relativt snabbt sa det var ju bra.
Nu ar man fardig och ska fa reda pa sin alder. Man ska val vara sa nara sin egen alder som mojligt. Jag blev 20! Precis min alder. "You are in good shape" fick jag upp. Tack! Pa riktigt. Nu kanns det battre. Jag ar till och med yngre an bada tjejerna XD De var narmare 30 haha!
I Wii Fit kan du välja mellan över 40 olika övningar (alla finns dock inte upplåsta från start) uppdelade på fyra olika kategorier.


Yoga
I de här övningarna tränar du smidighet och spänst. Det gäller att hålla olika yoga-poser samtidigt du behåller balansen. De här övningarna är perfekta för dig som har en stel och ovig kropp.


Muscle Workouts
Vill du bygga muskler är de här övningarna de som gäller. Både armar, ben och mage sätts på prov i armhävningar, olika varianter av sit ups och olika ben- och lårövningar.


Aerobic Exercises
Vill du bränna överflödigt fett passar dessa övningar bäst. Här kan du till exempel jogga (vilket sker genom att hålla Wii Remote i handen som en stegräknare medan du springer på stället), rocka rockring och köra step up.


Balance Games
De här spelen är lite mer lekfulla än de övriga övningarna. I Ski Slalom ska du huka dig samtidigt som du lutar dig åt olika håll för att styra mellan portarna, och i Table Tilt måste du balansera ett bräde med olika kulor, så att kulorna åker ned i hål. I textform låter det så enkelt, men det kan vi garantera att det inte är!Kommentarer
Postat av: Julia H

Min bror skaffade nyligen Wii och spelen Brain academy. Jag tyckte det var kul att prova, men skulle hellre ha Wii fit. :) Tack för "reviewen"! :)

2008-05-25 @ 05:00:15
URL: http://aupairsomewhere.blogg.se/
Postat av: venus

häftigt ;) finns det mycket att göra i virginia då? jag har ju varit där en gång förr i ett halvår, men det var ju typ för fem år sen. det enda jag då kände till var ju typ chuck e cheese och dollar tree :Pwii verkar vara ett utmärkt val för mig som VERKLIGEN behöver komma igång. ska se vad pappa säger om att införskaffa en sådan

2008-05-25 @ 13:54:24
URL: http://planetenvenus.blogg.se/
Postat av: Johnny

Verkligen skoj det där! Och på tal om tåg så är det klart att det finns ett fram och ett bak på tåg. Lika säkert som det finns ett fram och ett bak på en bil eller en båt. =)

Ta det lugnt

Johnny

2008-05-25 @ 15:24:22
URL: http://www.tadetlugnt.com
Postat av: Mikaela

Julia: Den har jag inte testat an. Bara Fit, Sports och Olympic Games. Den sista ar riktigt kul ocksa :)Venus: Jo, det finns det nog. Speciellt i DC. Det borjar bli riktigt fint nu ocksa nar sommarn narmar sig :)

2008-05-25 @ 17:13:49
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: Louise S.A. - Au pair i USA

Tack så jättemycket, va gullig du är?

Har du haft din födelsedag i USA än eller när fyller du år?Jag hade också velat ha Wii Fit, men barnen här är nog för små. Hur kunde maskinen ens påstå att du har övervikt? Men du är iaf i great shape så det var ju bra!!Kramar Louise

2008-05-25 @ 18:45:38
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: DENISE DORNELL

vilken fin blogg du har!

2008-05-25 @ 18:53:51
URL: http://dld.blogg.se/
Postat av: Johnny

Jo naturligtvis kan tåg ha två förarhytter men det kör ju bara åt ett hål åt gången. Det som är längst bak när tåget kör är väl ändå bak i tåget =) det tror jag iaf ;-)Ta det lugnt

Johnny

2008-05-25 @ 19:25:59
URL: http://www.tadetlugnt.com
Postat av: Anonym

Alltsa jag ar inte helt saker pa att jag kommer komma och halsa pa dom har i USA. Men min vardmamma ar svensk sa dom aker till Sverige en gang om aret, sa da ska jag forsoka traffa dom varje gang dom kommer dit :) Det ska iaf bli kul.

Sen har jag oxa lovat min vardmamma att brevvaxla med barnen. De maste namligen ha manga svenska kontakter om de ska fa behalla sitt svenska medborgarskap efter att de fyllt 18 :P hehe

Sa jag hoppas att kontakten kan hallas. Jag har sa svart att tanka mig mina sma pojkar nar dom typ e 18 ar lixom :P hehe

2008-05-25 @ 19:38:55
URL: http://leilat.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Louise: Jag fyllde ar 29:e december.

Hahaha, jag vet inte riktigt. Det ar val alla mina muskler XD

Ne, men man far val inte ta det alltfor seriost haha.Leila: Jaha, samma har. Haha, jag har ocksa tankt sa lite. Om 10 ar ar Eric och Michael 17 och 14, Kyle och Daniel 14, Sarah och Alexandra 19 och 17.

Lite laskigt haha.

2008-05-25 @ 20:06:28
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: missvalentina

Woow fan vad jag vill ha en sån!

2008-05-25 @ 20:18:42
URL: http://missvalentina.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har läst så jäkla mycket om Nintendo Wii och allting och har nu äntligen kommit fram till att jag vill ha det!! Nu jävlar!!!

2008-05-25 @ 23:22:04
Postat av: Amina

Nämen vilken grej!

Sån vill jag också ha!

2008-05-26 @ 03:56:17
URL: http://aminatheresa.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh va roligt, jag vill också ha en så bräda :D

2008-06-02 @ 22:51:45
URL: http://moaidaamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0