Blir bara T.I. pa REA

Som jag skrivit tidigare ar det alltid REA har.
Idag slappted T.I.'s nya album Paper Trails och nar jag kom till Borders sag jag att den var pa REA. Haha.. wtf! Men det var ju bra for mig.
Tycker bara det ar lite skumt med tanke pa att det ar ett ganska efterlangtat album. De hade inte behovt salja billigare.



Anyway, pa vagen dit nar jag gick och lyssnade pa min iPod saktade en bil ner vid mig. Sa jag tankte att det kanske var nan som ville veta vagen till kopcentret eller nat. Istallet var det en man, 35-40 som fraga "wanna get to know me?". Jag svarde saklart "no" (fortsatter ga..) "Wanna have my number?" "no" "Can I have your number?" "NO!". Sen var jag framme vid Borders och gick snabbt in. Creepy!


Och det blir tyvarr inget mote med T.I. for mig :( Jobbar langre just den dagen. Det ar val typiskt haha. Men T.I. och T-Pain kommer till Virginia i oktober. Far se om jag kan ga dit istallet :)

Va glad jag blev!



Igar kvall var jag pa boxningen igen. Hade pratat med en av tranarna att jag ville ova pa att boxas mot en manniska och inte sack sa han fixade in en privatlektion med mig och en annan tranare. Detta kostar egentligen pengar, men jag fick prova en gratis forst for att se om jag tyckte det var bra eller ej.

Sa forst varmde jag upp med alla andra som var pa den normala traningen och sedan gick vi undan och han bad mig skuggboxas. Jag tycker egentligen det ar lite jobbigt att gora det nar folk star och kollar, men nu kande jag att jag var tvungen sa jag gjorde det. Det blev ju inte battre av att han och en annan tranare borjade prata om mig hogt haha. Usch...
Efter det fick jag gora olika kombinationer. Mitt minne ar inte det basta sa jag glomde ibland, men annars gick det ganska bra.
Han var ratt rolig och bra tranare.
Han kalla mig "champ" hela tiden och sa att jag var bra sa det var ju lite kul. Efter ett tag sa jag till honom "det sager du val till alla", sa da gick han och hamtade en kille i boxningsgruppen som var dar for forsta gangen och sa "du ar inte sa bra". Haha elakt.

Anyway. Nar vi var klara fortsatte han att saga hur bra jag var till alla som gick forbi. Jag skamdes ju nastan. Och alltid nar folk sager nat sant om mig sa far jag for mig att de bara sager sa for att vara snalla sa jag vagade inte riktigt halla med haha.
Nar jag sedan satt och stretchade benen sa han att han skulle introducera mig for nagon. Sen kom han tillbaks med tva aldre man. Den ena var manager pa klubben och den andra kommer jag inte ihag. Sa vi skakade hand och an en gang sa han till dem att jag var amazing. Da sa managern att de vart dar tidigare och sett mig. Jag bara WTF shit. Och sen fraga managern "tror du hon kan sla Debra" och tranaren sa "ja, jag tror nog det".
Sen var det en annan kille som satt dar som sa till mig att han aldrig sagt nat sa bra om nagon annan tidigare. Da kandes det bra igen :D

Womanizer



Nu har Britneys nya lat lackt. Womanizer heter den och den ar grymt bra!
Hennes album, Circus, kommer slappas nan gang runt hennes fodelsedag i december.

Laten kan laddas ner har!

Jag ska traffa T.I

Onsdagen den 1 oktober kommer T.I till D.C i och med att han slapper nytt album. Jag antar att han kanske kommer signera.
HOPPAS jag kan hinna dit i tid. Det borjar klockan 6PM och ar i NE D.C. Hoppas hoppas hoppas!!!


HEROES bok

Jag har kopt en ny bok!
I love Heroes <3
Sasong 3 har precis borjat har i USA. Tur att jag hunnit se klart sasong 2 innan :)


Jag dog natten till igar

Men sen vaknade jag..

Usch va laskigt det var.
Jag rakade ut for en olycka.
Jag stod i badrummet vid spegeln och skulle klippa haret, sjalv. Jag hade satt upp tva flator och sen tog jag saxen och klippte av den ena. Anvande varsta tradgardssaxen.
Sen nar jag skulle klippa av den andra rakade jag istallet klippa mig i halsen, pulsadern. Sa det borjade spruta blod liksom. Jag forsokte halla for, men jag kande redan da att det inte var till nagon nytta. Jag skulle do nu..
Jag kande ingen smarta iaf, tankte att det kanske ar sa nar man ar chockad.

Ne fy fan.. ingen trevlig drom.
Undrar vad den betydde.

Andrat mig angaende I.D

Jag testade idag igen och jag tror jag andrat mig lite. Det ar fortfarande inte sa bra som jag hoppats pa, men idag blev det jattebra. Jag gillar bronzern valdigt mycket :)

Snart halloween!

Om sisadar 2 manader va? Jaha, en manad var det visst. Skoj det ska bli. Antar att det ar nagot storre har i USA. Ska pa Halloween party. Vad tycker ni jag ska kla ut mig till?

Det jag tycker ar lite konstigt har ar att barnen och alla andra ocksa for den delen inte klar ut sig till laskiga saker som vi gor har i Sverige, om man raknar bort Hannah Montana som nog varenda 10 aring kommer vara i ar.
Jag fragade mina vardbarn vad de vart/ville va och de sa prinsessa. Ja usch sa laskigt ^^)
Jag kanske ska vara en french maid. Det hade val vart nat. Hade ju skramt alla foraldrar iaf.

Jag minns en Halloween nar jag var kanske 10. Jag och nagra kompisar var ute och tiggde godis. Sedan orka vi inte mer och bestamde oss for att leka pack istallet (vissa kallar det dutten eller datten, nat sant). Iaf, sa vi var utanfor biografen och helt plotsligt ser jag liemannen. Blev lite radd och ropade till alla andra att komma fram.
Sedan korsar liemannen vagen och kommer mot oss. Sedan forsvann han och helt plotsligt fran ingenstans kommer han fram och star bakom Vanja!! Fatta va laskigt. Sa vi laste in oss pa toaletten tills bion va slut.

Nu nar jag tanker efter sa var nog detta omojligt. Inte lika omojligt som den gangen jag sag ett UFO i Stinas tradgard. Jag gjorde det faktiskt. Och jag var saker pa det i flera ar XD


Laskig


Glomde ju bort vad det var jag egentligen skulle visa.


Mihal som djavul. Jag som en bjorn eller nat. Och Justyna som.. ja Justyna. Hon ville inte prova nagra masker.

I.D recension

Get Started Kit - Fair ($174 Value)

Lovade ju att recensera mina I.D produkter jag kopte forra veckan.
Efter allt jag last och hort om market hade jag valdigt hoga forvantningar, men samtidigt tankte jag att det inte riktigt kan vara sa bra. Det ar ju pulver liksom. Inte kan val det tacka lika bra som en kramfoundation?

Det gjorde det inte heller.
Jag gjorde som de sagt pa dvd'n som man fick med i paketet; hallde lite pulver i locket, doppade borsten och snurra sa pulvret skulle fastna i borsten och sedan skaka jag bort resterna.
Borjade sedan borsta ansiktet, kollade lite i spegeln men sag ingen skillnad. Borstade lite till. Fortfarande ingen skillnad.
Vad ar detta for skit tankte jag!
Fortsatte anda med resten, tankte att det andra pulvret (veil) kanske ar den magiska ingrediensen. Tog aven lite warmth all-over face color.
Klar!
Ne men va trevligt. Ser likadan ut som jag gjorde innan sminkningen. Antigen betyder val det att jag redan ar flawless eller sa ar jag helt enkelt en av dem det inte funkar pa.
Det kan ju vara sa att jag behover lite traning ocksa. Jag kanske borstar helt fel, hur man nu kan gora det.

+
Valdigt naturligt
Kanns inte som man har smink pa sig
Tydligen bra for hyn

-
Skulle nog inte funka pa folk med dalig hy, aven om de sager det
Dyrt. VALDIGT dyrt i Sverige.

Jag har bestamt mig.. tror jag.

Jag vill nog stanna! Men jag ar inte sa saker pa att det gar..
Eftersom jag isf vill hem over jul, da jag ar inne pa mitt andra ar, maste jag boka ny tid pa ambassaden for att skaffa nytt visum. Det finns en mojlighet att det kanske gar att fixa pa ambassaden i D.C.
Men sen ar det ju det med flygbiljetter ocksa. Har inte hittat nagra billiga, sa jag far val rakna med nagra tusen. Om jag lanar till det kommer jag behova betala tillbaks varje vecka. Har inte raknat ut hur mycket det blir, men forhoppningsvis klarar man sig anda.
Sen vet jag inte hur det funkgerar med depositionen. Om jag forlanger, far jag tillbaks den nar mitt forsta ar ar slut eller mitt andra (6 manader)?

Den 4 oktober maste allt vara klart. Jag ar en aning stressad.

EMMY

Saklart satt jag framfor tvn igar kvall. Det var ju dags for Emmy Awards. Sag Oscarsgalan i januari och Golden Globe nar den nu var. Det ar sa roligt att se alla klanningar :) Ratt trakigt for alla man bara. Ar det bara jag eller ser alla kostymer likadana ut? "Det har ar Prada". Jaha, skulle lika garna kunna vart kopt pa Dressmann.

Phoebe Price
Tjejens min i bakgrunden sager allt ^^)

Vanessa Williams

Den har gillade jag valdigt mycket. Och Eva Longoria Parkers klanning var sa sot!
Gillade aven Americas klanning, trots att den var svart. Lite trakigt med svarta klanningar annars.

Stackars fisk



En granne fragade mig om jag kunde mata hans fick idag och imorgon eftersom han skulle bort. Sa det sa jag ja till.
Gick upp igar sa skulle han visa. Den lilla fisken simmade runt i en liten glasskal, valdigt liten glasskal. Jattemorkt. Knappt plats for vaxter eller nagot. Fy fan va trakigt!
Stackars lilla fisk. Har inget att gora :( Hur lange lever fiskar? Tankte, om han kommer fa simma runt i den skalen i flera ar..
Varfor maste folk skaffa en fisk och ha i glasskal? Tycker det ar djurplageri faktiskt. Ett akvarie med flera fiskar i ar ok, men inte sa har.


Ojoj, vilket skumt inlagg det blev haha.

Childhood

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta.

klicka pa bilden

Youtube - Tyra

Idag var det dags for "spy-Eva" pa Tyra show. Det var inte sa mkt om henne, men anda lite roligt att de drog dit en svensk.
Det roligaste klippet var nog "the mean kitty song" XD Katter ar ju ratt roliga faktiskt. Kolla in 2.20 - aaaw!


Bebis

Ojojoj va roligt. Hittade en rolig sida dar man kan se hur ens framtida barn kan komma att se ut. Antingen med ens partner, kompis eller kandis.
Eftersom jag inte har nan partner och vill inte ha barn med mina tjejkompisar sa fick det bli kandis.

Provade med T.I & Johnny Depp .
Har har ni min och T.I's dotter :)


Och har ar min och Johnnys  XD


makemebabies.com


Jag hatar REA!

Japp, ni laste ratt. Jag hatar REA!

Nu har jag vart sa duktig och sparat hela $75. De ligger i en burk pa mitt rum. Kanns som de ar sakrare fran mig pa det sattet. Och det stammer nog, om det inte vore for, just det, REA!

Var inne pa Macy's nyss. Letade efter ett par orhangen. Tankte kopa nan annan dag nar jag har mer pengar (som inte ska sparas). Hittade ett par som kostade $30. Tyckte det var pa gransen (jag raknar fel i mitt huvud sa allt ar dyrare for mig an vad det egentligen ar).
Saklart kom en fran personalen fram och sa att pa lordag har vi REA. Da ar det 50% pa allt. Och om du koper detta kortet och skanker $5 till nan valgorenhet sa far du ytterligare 20% av. Alltsa 70% REA!
Det ar nu jag borde tanka "WOHOOO, sa bra, da far jag mina orhangen for.. ja vad nu det blir - billigt!!!".
Men istallet for att tanka sa blir det mer "Hmm.. jag borde inte egentligen, men jag behover skor och om det anda ar 70% sa kanske jag ska ta pengarna jag sparat till det."

Sa nu har jag kommit fram till att det inte ar mitt fel att jag inte kan spara pengar. Det ar affarernas. Eller kan nagon skanka mig ett kassaskap med hemlig kod som man maste sla sonder med nagot jattehart som inte brukar finnas hemma. Det hade ju vart det ultimata..




Oh, by the way. Good news. Kanske. Eller bad news.
Antigen sa borjar boxningen ge resultat eller sa tojer jag ut mitt skarp for nu kan jag spanna at ett hal mer :D 

D.C sniper

I morse nar jag laste tidningen sag jag en artikel om ex-frun till John Allen Muhammad, en seriemordare som 2002 skot ihjal 9 personer och skadade manga fler i Virginia, Maryland och D.C. Han ar aven kand under namnet "The D.C sniper" eftersom han och en medhjalpare gomde sig i en bil och skot folk pa avstand.
Det tog 23 dagar innan de fick tag pa honom. Under de dagarna var alla i D.C omradet i skrack,  fa vagade ga ut och manga foraldrar lat inte sina barn pa skolbussen.
Kommer ihag att jag sag filmen pa tv for nagra ar sedan, men hade fatt for mig att det hande for lange sedan. 2002 ar ju anda ganska nyligen.
Iaf, det fick mig att tanka pa, tank om det hade hant nu. Det hade ju inte vart helt omojligt. Eller tank om jag vart au pair har 2002 istallet. Eller 2001 i NYC. Eller 2005 i New Orleans.


Jag ar for snall

Nu sitter det en san dar jobbig typ bredvid mig igen. Ar i datorrummet.
Han sitter och pratar hogt och da gjorde jag misstaget att kolla at hans hall. Sa da borjade han beratta vad han gjorde. Han letar tjej pa nan dejtingsajt. Han forklarade hur det funkade, att hans kompis hittat sin fru dar osv.
Fick aven reda pa att inga singlar i DC eller Virginia vill ha barn, men i Maryland vill dem det.
Sen visade han bilder pa olika singelkillar och tjejer pa sajten och visslade at en kille :S
Han bad sedan om ursakt for att han pratade sa mkt sa jag sa "oh thats ok" for att lata snall liksom. Da trodde han att jag ville hora och fortsatte babbla...


Nu ska jag ga upp och grata lite. Har lanat en film, Alpha Dog. Sa javla ledsam.

Mikaela da och nu

Tankte att det kunde vara kul att de hur jag har andrats de senaste aren. Har haft min blogg i lite over 2 ar nu.
Kan saga det redan nu, for ni kommer val se det pa bilderna anda, JA, jag har gatt upp i vikt! Buhuuu! Men det ska bort, det maste. Mamma far inte ha ratt denna gangen hahaha.

Allt borjade nar Mikaela foddes... som eskima!



Juni 2006
Hade precis tagit studenten. Var i Bulgarien med Vanja. Nagolunda brun :)


April 2007


Juni 2007


Juli 2007


Augusti 2007
Hade varldens fulaste utvaxt haha. Usch. Aldrig mer XD


September 2007


Oktober 2007
Therese tog massa fina bilder :) Sen klippte jag av mig mitt langa har och fargade haret brunt igen.


November 2007


December 2007
USA.


Januari 2008
Miami Beach. Solar och badar massa, blir brun :)


Februari 2008


Mars 2008
Fick tillbaks tungpiercingen som jag tog ut innan Miami.
Tog ut den igen strax darefter.


April 2008


Maj 2008


Juni 2008


Juli 2008
Gick till frissan och slingade haret :)


Augusti 2008


Ja, det var val det :) Ganska roligt att titta tillbaks pa "gamla" bilder. Far ligga i med traningen nu bara. MASTE ga ner i vikt! Eller iaf bli smalare...


Piercings

Var pa mallet idag och kopte I.D paketet fran Sephora. Det kostade $60 sa jag hoppas det ar sa bra som alla sager.
Blev bara forvanad over hur lite pulver det ar i burken. Ser ut att racka nan manad, men tydligen racker en burk i narmare ett ar. Samma som med volympulvret fran Osis. Det ar ju valdigt lite pulver i flaskan, men jag har haft min i over ett ar nu. Anvander ju inte precis varje dag, men anda. Trodde den skulle ta slut valdigt fort ocksa.
Kommer sakert prova I.D sminket i veckan, sa jag ger en liten recension efter det :)

Sprang in pa Borders ocksa for att kopa en bok. Den tredje i Twilight sagan, Eclipse.
Nar jag kom hem sag jag att jag kopt den spanska ^^)


Tror jag ska ga in nan dag i veckan och pierca orat igen. Dar uppe (helix). Jag har haft tidigare, men fick infektion sa jag tog ut den. Men efter att ha sett Heroes i veckan blev jag sugen pa att skaffa igen. Claire har en san namligen, sa jag kom att tanka pa det igen da.
Kommer dock inte ihag om det gjorde ont eller inte.
Vill ocksa ha en dar i mitten av orat (tragus). Gor det ont? Kanns som att det borde med all brosk och sa...
Och sen nar jag ska aka hem, nar det nu blir, sa tar jag om den i lappen :D

Ett musikinlagg

Nu har jag sa jakla bra musik sa jag kande att jag behove dela med mig ^^)

Michelle Williams - The Greatest
Den man markte av minst i Destiny's Child. Riktigt speciell rost, och denna laten ar otroligt fin. Om jag skulle gifta mig skulle jag ha denna som lat :)

 
Keri Hilson - Energy
Hon som var med i Timbaland's lat "The way I are". Gillar videon ^^)
 

The Game feat. Lil Wayne - My Life
Sjuuuukt bra.


T.I. feat Rihanna - Live Your Life
Allt Rihanna ar med pa blir bra tycker jag.

Min hjarna vill inte alltid funka

Min bror fyller ar idag. Sa snall som jag ar kopte jag kort och skrev lite grattis och sa. Sen postade jag det.
Kom pa nu att jag glomt skriva adressen ^^) Iofs ar han nog ensam om sitt namn i Sverige, men jag tror inte posten orkar leta upp honom anda.
Sorry!

Sen ar jag lite farlig for mig sjalv. Om jag ar ute och gar och pratar med nagon, kanske om nat jag maste tanka lite mer an vanligt, da glommer jag vad jag gor och fortsatter ga... ut i gatan. Det hade haromdagen men som tur var blev jag stoppad innan.

Min franska blogg

Visste ni att jag skriver min blogg pa franska ocksa? Inte?
Har har ni den iaf!

Det dar med tidsskillnader

Jag har undrat over en sak. Om ni tanker har i USA, nar ex American Idol visas live eller som nu pa sondag VMA.
Pa Perez Hiltons blogg star det "It all begins 9PM sharp". Men hur kan det gora det? Overallt? Ar det inte typ 4 timmars skillnad mellan LA och NY?
Eller ar jag bara sjukt trog?




Btw, det ar storm har nu. Jag tror hon heter Hanna. ^^)

I.D Bare Minerals

Nagon som testat I.D's produkter? Ar det sa bra som det sags?
Jag vet inte rikitgt om jag vagar lita pa sant dar pulversmink. Kanns inte riktigt som att det kan funka, men vad vet jag...
Igar kvall sag jag reklam for I.D Bare Minerals. De hade ett specialerbjudande for $60 (erbjudande 1). Sokte vidare pa Internet och sag att Sephora hade nagot liknande for samma pris (erbjudande 2).
Det var inte exakt samma produkter i, Sephora hade en underlagskram i paketet, medan Bare Minerals gav en extra borste bl.a.
Sa ni som testat detta. Vilket erbjudande verkar bast?


Erbjudande 1:

Your bareMinerals Get Started Kit includes:

  • 2 shades of bareMinerals SPF 15 Foundation
  • Mineral Veil finishing powder
  • Warmth All-Over Face Color
  • Flawless Application Face Brush
  • Handy Buki Brush
  • Maximum Coverage Concealer Brush
  • In-depth How-To Guide that details every product and how to best apply your bareMinerals

4 FREE Special Bonus Gifts:

  • Limited edition refillable Mirror Compact with cover
  • bareMinerals Bisque for concealing imperfections
  • Precision Concealer Brush
  • Leslie's Get Started DVD




Erbjudande2:

This complete kit includes all the basic products to achieve radiant skin:
-Two shades of bareMinerals SPF 15 Foundation to ensure the perfect match. (Size: 0.06 oz)
-bareVitamins Skin Rev-er Upper: can be applied daily before applying bareMinerals to rev up your skin
-Mineral Veil: provides a translucent finishing touch to your makeup, infusing it with softness and adding a flawless finish. (Size: 0.06 oz)
-Warmth All Over Face Color: add an instant sun-kissed glow to skin where the sun would naturally touch. (Size: 0.06 oz)
-Flawless Application Brush
-Full Coverage Kabuki Brush
-Maximum Coverage Concealer Brush
-Bonus! A How-to DVD for tried and true beauty tips from Leslie Blodgett, Bare Escentuals CEO.
Get Started Kit - Medium Beige/Medium ($181 Value)


Just stand up live

Valgorenhetslaten jag skrev om tidigare framfordes idag live pa 2008 Fashion Rocks.
Sheryl Crow byttes dock ut mot Nicole Scherzinger, och Melissa Etheridge, Leann Rimes och Ciara fattades ocksa.

Mariah Carey, Beyoncé, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Natasha Bedingfield, Miley Cyrus, Leona Lewis, Carrie Underwood, Keyshia Cole, Ashanti.

Mariah forlorade sjalv sin pappa i cancer for nagra ar sedan, och visst ser hon ganska ledsen ut nar hon sjunger?


Jag blir galen!

Snart skar jag av mig oronen. Och nasan.. om det nu skulle hjalpa.
Det sitter en kille vid datorn bredvid mig och kakar nat som luktar skitilla. Dessutom smaskar han nat otroligt. Fyfan! Alltsa jag mar illa av sant. Kan han inte ata nan annanstans eller?
Och den dar saken han ater verkar aldrig ta slut. Prasslar i den dar javla pasen hela tiden.

Psyket nasta! (for mig alltsa)

Jag ar igang!

Jag och Iris har skrivit upp oss pa boxningen/kickboxningen nu. Antligen sager jag bara.
Var pa boxningstraning i tisdags och kickboxning igar. Det var sjuuukt jobbigt saklart. De sager att man branner ca 1000 kalorier pa ett pass dar. 1000 kalorier pa en timma later ratt bra :P
Ska forsoka ga minst 3 ganger i veckan i borjan, och sedan trappa upp. Da borde man val se resultat ganska fort?
Har traningsvark i hela kroppen, speciellt armarna.

Nu ska jag ga upp och lagga mig och kolla pa Heroes lite. Har bestallt hem sasong 2 via Blockbuster. Vill garna se den innan sasong 3 borjar om nagra veckor.



Stanna eller inte stanna?

Fick ett mejl i veckan om att mitt ar som au pair snart ar slut. 2:a december ar min sista jobbdag, om jag inte valjer att forlanga.
Vardfamiljen undrade om jag kunde tanka mig att stanna till juni, alltsa 6 manader extra.
Jag hade stallt in mig pa att aka hem i december, men nu nar jag tanker efter kanske jag lika garna kan stanna lite extra. 6 manader kanns inte som sa mycket, men samtidigt tanker jag att da har jag bara vart i USA halva tiden. Da kanns det plotsligt som en evighet.
Om jag valjer att stanna kommer jag troligtvis aka hem till Sverige over julen.
Har mindre an en manad pa mig att bestamma sa har ar mina + & -

+ Det finns sa mycket mer att gora har. Kommer sakna saker som Starbucks, bio och att kunna shoppa sa sent som 10 PM.
+ Jag har mer tid att bestamma vad jag vill gora nar jag kommer hem igen. Jag har inga planer just nu, inget jobb och vet inte vad jag vill studera till.
+ Jag kommer vara 21 :D
+ Mer mojlighet till att resa. Vill till Californinen bl.a.

- 6 manader till utan mamma och katterna :( (och alla andra ocksa forstas)
- Det ar ju inte sakert att jag kommit langre med mina planer efter 6 manader har
- Finns ju risk att man helt plotsligt skulle vantrivas/fa hemlangtan och vill hem

Kommer sakert pa fler senare...


"Just Stand Up" to cancer

15 av varldens storsta sangerskor (Beyonce, Rihanna, Miley Cyrus m.fl) gick ihop och spelade in en lat for valgorenhetsfonden Stand Up 2 Cancer.
Laten ar riktigt fin.
Finns att kopa har eller ladda ner har.



Beyonce: The heart is stronger than you think
It's like it can go through anything
And even when you think it can't it finds a way to still push on, though

Carrie: Sometimes you want to run away
Ain't got the patience for the pain
And if you don't believe it look into
your heart the beat goes on

Rihanna: I'm tellin' you that
Things get better
Through whatever
If you fall, dust it off, don't let up

Sheryl: Don't you know you can go be your own miracle

Beyonce: You need to know

CHORUS
Sheryl: If the mind keeps thinking you've had enough
But the heart keeps telling you don't give up

Sheryl/Beyonce: Who are we to be
questioning, wondering what is what
Don't give up
THROUGH IT ALL, JUST STAND UP!

Fergie: It's like we all have better days
Problems getting all up in your face

Leona: Just because you go through it

Fergie: Don't mean it got to take control, no

Leona: You ain't gotta find no hiding place

Keyshia: Because the heart can beat the hate

Leona: Don't wanna let your mind keep playin' you

Keyshia: And sayin' you can't go on

Rihanna: I'm tellin' you that

Miley: Things get better
Through whatever

Rihanna: If you fall

Miley: Dust if off, don't let up

LeAnn: Don't you know you

Natasha: Can go

LeAnn: Be your own

Natasha: Miracle

Carrie: You need to know

Ensemble: CHORUS

Mary: You don't gotta be a prisoner in your mind

Ciara: If you fall, dust it off

Mary: You can live your life

Rihanna/Carrie: Yeah

Mary: Let your heart be your guide

Rihanna/Carrie: Yeah yeah yeah

Mariah: And you will know that you're good if you trust in the good

Ashanti: Everything will be alright, yeah
Light up the dark, if you follow your heart

Mary: And it will get better

Mariah: Through whatever

CHORUS

Fergie: You got it in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
Find it within you, find it within
Everyone: THROUGH IT ALL, JUST STAND UP!

Fran NY kursen


Tva bilder fran skolan i NY.
Det ar tjej #4  (#3 pa andra bilden) som ar gravid.

Jag ar inte sa lattlurad

Fick ett mejl idag fran en Mr: Chals Ngomre.
Han har tydligen hittat nat hemligt bankkonto med US$ 232,000.000.00 !!! Dessa vill han tydligen ge ut till framlingar han hittat via mejl. Men det ar "TOP SECRET"!
Sa, allt jag behover gora nu ar alltsa att fylla i detta:

Bank name...........?

Bank address..................

Account no.....................

Swift code....................

Account name.................

Beneficiary address...........

Your phone no................

Your Occupation..................??

Age.........................

Sa vad tror ni, kan jag lita pa denna Chals Ngomre? XD


RSS 2.0