Kan jag ha samma tur igen?

Mm, mina lappar smakar polkagris!
Var inne pa Victoria's Secret och kopte lappglans och ogonskuggor. Billiga och superbra. Och ena lappglanset smakar polkagris <3

De har samma erbjudande dar nu igen som de hade i vintras. Da vann jag ju $100 + $10 + $10. Inte illa. Nu har jag ett kort. Far nog ta och kopa nagot mer sa mina chanser okas. Man forlorar ju egentligen ingenting pa det eftersom alla kort har minst $10.

Oh, jag sag varldens finaste bikini. Vill ha! Kostar runt $80, vilket jag inte har just nu, sa jag hoppas jag vinner minst $100 igen haha. Sist fick jag ju inget sjalv eftersom det mesta gick till julklappar haha.

Hittade inte "min" bikini pa hemsidan, men har ar nagra andra fina jag kan tanka mig att kopa.

$112


$44


$80

Det blir Silver Bay i maj

Skickade in brevet till Silver Bay idag. Ska fixa mina sista poang dar i maj.
Nagon mer som ska dit da?

68 (66)

68 = antalet ganger jag varit pa bio sedan jag kom till USA
(66) = antalet filmer jag sett pa bio sedan jag kom till USA

1:or

Disaster movie
The love guru

2:or

Bride wars
Friday the 13:th
Jonas Brothers - The 3D Concert Experience
Meet Dave
Mirrors
Swing vote
The happening
The haunting of Molly Hartley
The women
The X-files: I want to believe

3:or

Alvin and the Chipmunks
Bedtime stories
Burn after reading
Death race
Eagle eye
Fly me to the moon
Get smart
High School Musical 3: Senior Year
Journey to the center of the Earth
Let the right one in
Made of Honor
Mamma Mia!
My bloody valentine 3-D
Prom night
Paul Blart: Mall cop
Quarantine
Role models
The eye
The house bunny
The incredible Hulk
The rocker
Tropic thunder
Vantage point
What happens in Vegas...
You don't mess with the Zohan

4:or

21
Baby mama
Confessions of a shopaholic
Coraline
Forgetting Sarah Marshall
Hancock
Hellboy: The golden army
He's just not that into you
I am Legend
I love you, man
Iron man
Lakeview Terrace
Madagascar: Escape 2 Africa
Pineapple express
Saw V
Seven pounds
Sex and the city
Step brothers
Step up 2 the streets
Taken
The curious case of Benjamin Button
The last house on the left
The strangers
Wanted
Watchmen

5:or

Cloverfield
Juno
Notorioius
Slumdog millionaire
The dark knight (x 2)
Twilight (x 2)

Steve Harvey

Blev lite upprord nar jag sag pa Tyra Show idag. En av gasterna, Steve Harvey, som var dar for att prata om hur man (killar/man/gubbar, you get the point) tanker och blabla sa bland annat: "if he's an atheist: if the man doesn't have a relationship with God, where are his morals? His moral barometer is going to be off!"
Konstigt nog forvanar det inte mig. Speciellt har i USA dar man antingen ar superreligios eller ateist. Jag ar ateist, men skulle aldrig fa for mig att saga att de som tror pa Gud inte ar sarskillt smarta eller nagot annat dumt.
Sa varfor ar det ok for honom att vara respektlos mot oss som inte ar religiosa? Tyra sa inget om det heller. Men jag har for mig att hon ar ganska religios ocksa.
Om det hade varit tvartom hade det nog blivit ett valdans liv. Hon har ju haft en hel del program om sant tidigare.


Lumpen

Skickade precis in en ansokan om att fa monstra for att gora lumpen. Har ju som sagt inga klara planer om vad jag ska gora nar jag kommer hem och eftersom jag planerade att gora lumpen innan jag akte som au pair tankte jag att det kan vara en bra ide.
Laste pa Sofies blogg att hon gjort lumpen och det later riktigt bra. Och bra merit ocksa :)


Precis vad jag skulle gjort



Hon var ju redan dod.
Det ar klart man hugger den doda i magen da.
Varfor inte ta chansen liksom?


Nej, jag ar inte psycho. Tycker bara filmen verkar sa bra och valdigt genomtankt. Och Audrina fran the hills. Kan det bli battre? Sjukt bra skadis dar.. Forstar verkligen inte varfor hon skulle vara den som dor forst.

Guess what

Apropa barn i biosalongen. Idag var jag med om nat varre. 20-ariga smabarn.
De sparkade pa stolarna framfor dem, kunde inte sitta still i sina egna och var javligt hogljudda. Usch!

Sag forovrigt pa I Love You Man. Den var roligare an jag hade trott den skulle vara.
Men maste anda tipsa om en film som kommer pa bio snart. Har sett trailern flera ganger nu och jag skrattar lika mycket varje gang.
Den heter Dance Flick, och ar alltsa dansfilmernas motsvarighet till Scary Movie/Disaster Movie. Verkar dock mycket battre.
1.20 och 1.30 maste ni kolla in haha! Hilarious!!!


Twilight DVD

Gissa vilken film jag fick hem idag?
TWILIGHT!!!
Gissa vilken film jag kommer kolla pa om och om igen idag?
TWILIGHT!!!


Everything happens for a reason

Ja, det borjar jag nog nastan tro nu (rubriken).

Vad annars var poangen med att jag betalade $23 for intrade till Love nightclub, akte dit och vantade. Fick reda pa att det trolgtvis inte var nan ide att ga, sa jag akte hem igen?

Jag akte alltsa in till DC strax efter 10. Lite for tidigt eftersom de jag skulle ga med var pa konsert i Baltimore och det tar ca en timma darifran till DC. Men jag akte alltsa vid 10 anda. Nar jag var tvungen att byta tag var det fullsmockat pa perrongen och eftersom jag inte hade sarskillt brattom var jag sa snall att jag lat alla barnfamiljer ga fore mig, sa jag fick inte plats sjalv. Kande mig som dages hjalte hahaha.
Nar jag kom fram dit jag skulle tankte jag att jag skulle ga till Donken och kaka glass eller nat i vantan pa de andra. Men Donken var stangd. Sag ett Wendy's och gick dit istallet.
Klockan gick och jag fick ett sms. Konserten var fortfarande inte slut. Vilket betydde att de troligtvis inte skulle vara framme forran efter 1.
Kom att tanka pa att metron slutar ga klockan 3 pa helgerna i DC. Sjukt daligt, jag vet, men det ar for sakerheten.
Fick aven reda pa att klubben lag ganska langt fran metron sa om jag skulle behova ga till metron hade jag kanske fatt 30 min dar inne. Inte vart det. Sa jag gick tillbaks till metron, ledsen och trott. Tur jag ar lite smart anda och hade mina flip-flops med mig ^^)

Ser att taget ska ga om en minut och springer dit. Hoppar snabbt pa. Hor sedan att jag gatt pa fel tag. Hoppar av och ser att nasta tag gar om 19 minuter!!! Jag fryser, ar ledsen och trott. Och ensam.
Men sa kommer en man och satter sig nara mig. Efter en stund fragar han mig om jag tranar, sa jag svarade ja. Da borjade han prata om att han tranar boxning. Sa da sa jag saklart "me too!" och forklarade hela grejen om mitt gym och att jag ville sparras. Sa han gav mig namn och nr sa jag skulle komma och kolla in hans gym.
Sa jag ska ringa imorn och kolla. Hoppas jag kan fa trana lite dar ocksa :)

Festa med T-Pain ikvall!

Ska strax borja gora i ordning mig for kvallen. Blir ingen bio idag haha. Ska till Love nightclub dar T-Pain kommer upptrada. Kommer bli grymt kul.
Har dessutom hort att Love ska vara varldens storsta nattklubb. Sounds good :)


Sluta vara sag feg Mikaela!

Blir sa arg pa mig sjalv ibland.
Det roligaste jag vet ar att boxas. Nu har jag tranat pa LA Boxing i 6 manader och har endast boxats mot en sack. Det ar inte vad jag vill.
Har sedan dag ett sagt till dem att jag garna vill lara mig hur man boxas battre.. mot en manniska.
Pa var klubb finns det var grupp, vi som betalar $84/manaden for att vara medlem och far ga hur mkt vi vill i veckan pa boxning, kickboxning och mixed martial arts. Jag gar 4 ganger i veckan.
Sen finns det ett fight team. Men da kostar det ytterligare $50/manaden. Nagot jag inte har rad med.

Har fragat om sparring och privatlektioner och har fatt en gratislektion med en av tranarna. Och tranade lite med en annan mellan tva lektioner. Privatlektionerna kostar en del och jag har inte rad med det heller egentligen.
Sa jag pratade med en av mina tranare i mandags om att jag ville sparras for att jag vill lara mig mer och han bad mig prata med en av de andra tranarna som jag inte har, men som ar dar pa torsdagar och lordagar. Den tranaren har fragat mig flera ganger nar jag vill fightas och jag har alltid svarat nagot korkat som "jag aker hem i juni"! Ja, det var ju precis vad han fragade.
Anledningen till att jag kommer pa daliga ursakter ar att jag inte ar helt saker pa att han menar allvar. Men samtidigt tanker jag ju att han har ju inte fragat nan annan sa han borde ju mena det. Visst later det sa?
Har iofs hort honom och de andra tranarna snacka om folk i klubben och saga "visst ar han/hon bra?" nar de faktiskt inte ar sarskillt bra an. Sa da tror jag att det kanske ar det de gor med mig med. Sant funkar inte pa mig, for jag istallet for att bli glad far jag for mig att det de sager ar bara for att vara snalla. Jobbig, jag vet.

Anyway. Sa pa lordag SKA jag prata med tranaren om det finns nan mojlighet till att fa sparras med nagon utan extra kostnad.

Silver Bay

Au Pairer!

Har nagon av er last era kurser pa Silver Bay campus?
Hur tar man sig dit enklast? Nagon som ska dit i maj?

Jag ska ju namligen hem till Sverige i juni och alla kurser pa CW Post Campus var uppbokade. Och eftersom jag inte vet nagot annat stalle man kan lasa 3 snabba credits behover jag lite hjalp.
Vet ni nagot annat stalle nara NY, DC?

Mina jeans passar igen :D

Jag provade ett par gamla jeans som inte har passat pa over ett ar, och nu passar dem finfint! :D
Boxningen/kickboxningen verkar allt funka!.
Min kompis sa till mig att jag gatt ner i vikt och forra veckan kom till och med en granne fram till mig och fragade efter tips hahaha.
Nu ar det ju snart sommar. Far kampa hart nu det sista :)

Bruno

Den 10 juli kommer Sasha Baron Cohens nya film Bruno pa bio. I alla fall i USA. Ar inte riktigt lika saker pa Sverigedatum.
Sa synd att jag ar i Sverige da. Hade verkligen velat se den filmen har i USA. Det ar allt mycket roligare att ga pa bio har.
Hade onskat att jag vart har nar Borat visades ocksa. Den var ju sjukt rolig.

Bruno_article_story_main

Getting pierced for the 9th time and then 10th

Tror jag ska pierca naveln igen om ca tva veckor. Saknar den och tankte att jag far fixa innan sommaren.
Sen blir det lappen igen nar jag kommer hem i juni. Sa av de da 10 piercingarna, ar manga for andra gangen.

7 ar - oronen
12 ar - helix
14 ar - nasan
15 ar - naveln och tungan
18 ar - lappen
20 ar - helix igen

21 ar - naveln
21 ar - lappen igen

Drom eller verklighet?

Jag hade en drom inatt. Tror jag. Ar faktiskt inte helt saker. Kom att tanka pa det nar jag sag bananer i koket imorse.
Det var v-pappan som sagt "kan du sluta ata alla bananerna, please" (fast allt pa engelska da).
Det maste vart en drom va? Men i sa fall, varfor dromde jag det for? For alla drommar har ju nagon slags betydelse, nagot som hant eller kanske till och med nagot som kommer handa.
Nu vagar jag ju inte ata nagra mer bananer :'(

the times they are a changin'



Jag alskar film, men har aldrig vart en av dem som sager "fotot var sa snyggt" eller "grymt soundtrack". Det har liksom inte vart det jag tankt pa nar jag sett en film. Ar sa inne i sjalva filmen att jag inte bryr mig om vad for lat som spelas eller hur det ar filmat.
Tills nu.
Sag Watchmen forra veckan och jisses. Det var ett javla bra soundtrack till den filmen. Kan faktiskt saga att det ar musiken som ens gor filmen vard att se. Det och montaget i borjan av filmen, da Bob Dylans "The times they are a changin'" spelas. Hoppas att det klippet snart laggs upp pa youtube eller nat liknande for jag vill se om och om igen. Orkar dock inte med hela filmen igen, for resten ar inte riiiktig lika bra.

F****d up!

Nu nar jag tanker efter ar det inte sa konstig att sa manga ar helt fucked up i detta landet. Folk tanker inte. Iaf inte normalt.
Varfor ta med sig sina sma barn pa skrackfilmer eller actionfilmer som the dark knight?
Var och sag the last house on the left idag. Vill inte avsloja for mycket, men det ar en hel del vald i den. Framfor mig satt en ung tjej med en 2 aring i knat.
Och the dark knight. Nar Jokern slog en mans huvud pa en penna sa den gick rakt in i skallen, da skrattade nastan alla i biosalongen eller appladerade. Nar jag sag den pa bio var det barn dar ocksa med sina foraldrar. Sma barn, 5 aringar.


Fredagen den 13:e

Ja, nu ar det fredagen den 13:e igen. Samma som forra manaden. Och i november ar det dags igen, fyi.
Ska ga pa bio ikvall. En nu skrackis som faktiskt verkar riktigt bra. The last house on the left. Remake pa en film med samma namn fran 1972. Den ska tydligen ha varit riktigt brutal.


Mikaela goes blondin

Nar jag kommer hem till Sverige igen vill har jag bestamt mig att prova pa att bli blondin.. for real. Inte fega ur och bara gora slingor. Jag vill testa blont.
Provade ju med att andra pa datorn och jag tycker faktiskt resultatet blev riktigt nice.
Hur det blir i verkligheten far vi se sen. Gillar jag det inte, da ska jag bli rodharig. Typ som Ashlee Simpson :)



Nu ar jag snart klar

Igar fick vardfamiljen brev fran Cultural Care. Sag att det stod nagot om att "er au pair ska snart lamna er.." nat sant.
2 juni ar min sista jobbdag. Sa det ar lite mindre an 3 manader kvar. Kommer nog ga fort. Tycker veckorna gar superfort har. Och snart blir det sommar. Harligt.

Men jag har absolut ingen aning om vad jag ska gora i Sverige. Plugga eller jobba? Vart ska jag bo? Massa jobbigt.
Har inte sa lang tid pa att tanka heller.

Mina fina naglar ^^)






Mission: Stalking Angelina Jolie part 2

Somnade vid 2 inatt. Stallde klockan pa 6.45. Sedan stalldes det om till sommartid vilket innebar en timma mindre somn.
Vaknade, orkade inte, snoozade. Gick upp strax efter sju.

Motte Anna Belle och akte in till DC. Hade fatt veta att de troligtvis skulle spela in pa NY ave & 18th sa vi gick dit. Sag lite grejer som vi trodde kunde vara for filminspelningen. Satte oss och vantade. Vantade. Vantade. Hande inget.

Ringde Martha. Gick och motte henne och drog till Botanic Gardens en stund. Anna Belle gillar blommor.
Vi funderade pa att aka till Georgetown och kolla, men orkade inte. Gick till L'enfant Plaza.
En man som jobbade pa hotellet, som vi aven pratat med igar, sa att de nog inte skulle filma dar mer, men att han sett nagot han trodde var for filmen en bit bort, vid motorvagen.
Sa vi borjade ga dit, men det var for langt bort, sa vi gav faktiskt upp.

Gick pa bio istallet. Sag Taken. Sevard.


Mission: Stalking Angelina Jolie part 1

Angelina Jolie ar i DC nu for att filma sin nya film Salt.
De borjade i torsdags och planerar att halla pa till pa mandag.
Idag bestamde jag, Anna Belle och Martha oss for att forsoka leta upp inspelningsplatsen.

Vi mottes klockan 1.30 vid L'enfant Plaza. Nar jag och Anna Belle skulle ga upp var ena trappan stangd. Gick upp for den andra och motte Martha.
Anna Belle hade adress till ett hotell de skulle filma vid, plus att vi visste att de tidigare vart vid L'enfant Plaza och Pennsylvania ave. Vi gick runt utan att se nagot. Tankte att de kanske filmade nan annanstans idag. Mojligtvis Georgetown. Tog bussen dit.
Sag inget dar heller sa vi bestamde oss for att shoppa istallet.
Vid 5 akte Martha hem, men jag och Anna Belle stannade lite till. Gick senare och at pizza.
Vi tankte ge ett sista forsok att ga till hotellet vi trodde de bodde pa.
Akte tillbaks till L'enfant Plaza och nere under hotellet stod tva personer med mikrofoner. De sa att vi inte kunde ga langre for att det var filminspelning pa gang. ANGELINA JOLIE?! SALT?!
-Yes :), but Brad just came and picked Angelina up.



NEEJ hahaha! Vilken otur.
Men sa fragade jag om Liev Screiber var kvar och de var han.
De sa att om vi gick uppfor trappan kunde vi titta genom glaspyramiden. Sa vi gick dit. Jag sa till Anna Belle 3-4 ganger att ha kameran uppe.
Det sag ut att vara pa vag att stanga ner sa vi fragade en kille dar om han visste nat. Visade sig att han jobbade med filmen och gav oss tips om var de skulle spela in imorgon + hotell de bor pa.
Sedan sa han "dar ar Liev forresten". Sa vande jag mig om och dar gick han forbi. "Anna Belle, the camera!". Sa borjade hon rota i sin vaska.
Sa jag sa till Liev "excuse me, can we take a picture?" "sorry, I'm dripping with sweat", "it's ok" sa jag da haha. Men han gick vidare..



Vi stannade kvar en stund till, men sedan gick allihop. Sa vi bestamde oss for att ge upp for dagen ocksa.

Pa vagen tillbaks till metron kom vi pa att anledningen till att ena trappan var avstangd var ju saklart pga inspelningen. Sa dumma vi ar som inte tankte pa det haha.

Men imogon ska vi traffa Angelina. Det maste vi.
Nu ska jag upp och titta pa Changeling.

Fortsattning foljer...

Visste ni att...?

...Jennifer Anistons pappa ar Victor Kiriakis fran Vara basta ar?


Dromde att jag var blond.. med rosa slingor ^^)

Och jag har for mig att det var ganska snyggt haha.
Tror jag dromde det efter att ha provat blont loshar i en affar i fredags med Martha. Hon tyckte iaf jag skulle farga haret blont.
Vill faktiskt testa det ocksa. Har en bild dar jag andrade harfarg till blond och det var riktigt fint faktiskt.
Far se nar jag kommer till Sverige :) Det rosa tror jag att jag skippar iaf ^^)

RSS 2.0