Precis vad jag skulle gjortHon var ju redan dod.
Det ar klart man hugger den doda i magen da.
Varfor inte ta chansen liksom?


Nej, jag ar inte psycho. Tycker bara filmen verkar sa bra och valdigt genomtankt. Och Audrina fran the hills. Kan det bli battre? Sjukt bra skadis dar.. Forstar verkligen inte varfor hon skulle vara den som dor forst.

Kommentarer
Postat av: Amanda - Au pair i New Fairfield, CT

Jaa, asså alla lär ju få listan på alla som kommer vara där samtidigt så får du skynda dig att ringa om någon bor nära. Man får komma överens med de man åker med hur man gör med betalning men det är väl vanligast att man splittar bensinen.

2009-03-22 @ 21:44:00
URL: http://amandabjarnelind.blogg.se/
Postat av: Sofi

Haha, snarare alla i DC. Jag tycker det var så läckert att få perspektiv på det här med kändisar och allt vad det är. Hon var inne på Fred Segal här i Santa Monica efter Oscarsgalan och hela gatan var tjock med paparazzis :P.

2009-03-23 @ 02:47:39
URL: http://sofiragnhild.blogg.se/
Postat av: Sofie

åhh lumpen va häftigt! om du gillar utmaningar så ska du absolut testa! är en skitbra merit också. gå in på lumpen.nu där finns massa info om att söka in!! mönstra kan du alltid göra, sen kan du avgöra om du vill eller inte!!! Man jag ångrar det absolut inte!!

2009-03-23 @ 20:30:12
URL: http://sofiiiii.blogg,se
Postat av: jess

den vill jag se :O

2009-03-26 @ 00:29:09
URL: http://jessiettparskor.blogg.se/
Postat av: Mici

Den verkar ju riktigt bra! jag är en sucker för Scream/I know what you did last summer-liknande filmer...och jag önskar att jag var med i en sorority så det blir ju perfekt!

2009-04-03 @ 16:11:03
URL: http://micinic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0