Värsta födelsedagen nånsin

Igår fyllde jag år. 21 blev jag. Vill helst glömma den dagen.

Hade ambassadtid igår. Tog en 6 timmars buss upp till Stockholm den 28e. Försoker sedan leta upp den röda linjen mot Norsborg för att aka hem till min bror. Hittar iaf röda linjen och det står Fruängen - Norsborg så jag hoppar på. Efter ett tag kändes det bara som jag var på fel tåg och frågar ett par bredvid mig. Da hade jag gått pa fel tåg anda. Det finns 2 olika röda linjer. Jobbigt! Så jag hoppar av och åker tillbaks för att sedan gå på rätt tåg.
När jag sedan ar halvvägs stannar det och föraren sager att vi måste gå av och ta buss för det ar stopp på banan.
Det kommer en buss som jag inte får plats i. Väntar ännu längre.. ingen buss. Fryser ihjal!
Sen kommer några och sager att tågen funkar igen.
Är framme i Alby och ska hitta brorsans lägenhet. Frågar lite folk efter gatan och ingen verkar känna igen. Sen ser jag en skylt så jag var alltså precis vid husen.. suck!
Men sen var det sisådar 100 hus ocksa. Och jag ska hitta rätt. Går runt dar och släpar på min resväska.
Hittar till slut rätt hus men det är låst! Och ingen bror syns.. Tack så mycket liksom.
Står där ute och fryser. Sen kommer en bil. My rescue!!

Så nu ar jag iaf inne i värmen. Men nu kommer mer problem. STÖRRE problem. Jag inser att mitt foto inte har rätt mått - måste ta om. Mitt bankkonto går inte att föra över pengar till så jag kan inte föra vidare till ambassaden - måste till banken. Min bror har inte skrivare och jag måste skriva ut viktiga papper - måste till bibliotek.
Allt detta måste vara gjort innan klockan 10 dagen efter. Lycka till!

Vaknar strax före 7. Har tagit reda på att det finns en bank vid Stureplan som tydligen öppnar 8.30. Statsbiblioteket öppnar 9 och fotoaffar troligvis samma. Skönt, tänker jag och drar iväg.
Tar mig till Östermalm och Stureplan. Frågar alla möjliga folk efter Swedbank men ingen vet något. En kvinna säger sen att det finns en på hamngatan så jag går dit. Öppnar 10!!
Så nu ger jag upp, börjar gråta och tänker att nu är allt förstort. Jag kommer inte tillbaks till usa.
Fixar anda nytt foto som kostade 250 kr. Tar mig till ett internetcafe och skriver ut mina papper. Men inser dedan att jag bara fått ett av de tre, så jag går tillbaks men de finns inte där.
Skriver ut på nytt.
Så nu är allt klart forutom banken och klockan är 12. Har missat min tid.
Tar en buss hem. 6 timmar till.

Läser igenom alla papper och börjar undra varför det är ett papper jag inte har fått. Har trott innan att det kanske inte behovs igen eftersom jag redan haft med det dit, men ringer för sakerhetsskull Cultural Care och frågar. Det är visst det viktigaste pappret av alla! Mitt DS 2019. Ni som ar au pairer vet vilket jag menar.
Ringer Cultural Care i Boston som säger att de har skickat. Shit.
Tar mod till mig och ringer värdfamiljen.. de kollar mitt rum och på bordet ligger ett oöppnat brev fran Cultural Care. Mitt DS 2019. De lägger det på posten och jag håller tummarna för att de hinner komma i tid.

Får ny ambassadtid den 2 januari. Ringer CC i Boston igen och även de skickar nytt DS 2019 till CC i Stockholm. De sager sig vara 100% att det hinner komma till den 2 januari.
Pratar massa med CC i Sverige och får mycket hjalp.
Måste säga det, Cultural Care folket i Stockholm är så bra!

Så det verkar som att allt löser sig nu iaf. Kan slappna av lite nu. Har inte kunnat sova ordentligt. Åt ingenting pa 2 dygn. Var inte hungrig. Usch för stress alltså.
Visst, jag är sjukt klantig, men jag tror faktiskt att jag har mer otur än de flesta.

God Jul!

Har precis vart med slakten och firat jul. Skriver mer om det i ett annat inlagg. Maste bara beklaga mig over att min resvaska slarvades bort pa flygplatsen nagonstans (hoppas Frankfurt).
I dar hade jag alla mina julklappar + mina klanningar. Ska ut och festa imorn och behover ju verkligen dem da. Fyfan! Sa javla typiskt.
Far verkligen hoppas att den kommit med flyget som kom ikvall eller nagot av de imorgon. Annars vet jag inte vad :(

Snart flyger jag

Om fem timmar sitter jag pa planet till Sverige!
Borjade packa imorse, ar snart klar. Har vart och kopt lite nodvandigheter - tidningar :)

Firade tidig jul igar och jag fick sista boken i Twilight sagan - Breaking Dawn. Saaa bra, nu har jag massa lasning i Frankfurt, dar jag maste vanta i fem timmar. Suck! Fick aven smink fran Sephora och duschcreme, lotion osv. Nu luktar jag pepparkaka ^^)


Snart ar jag i Sverige!!
GOD JUL!

Supermassive black holeMin favoritscen ur Twilight.
Alskar laten (Muse - Supsermassive black hole). Sjalvklart mycket battre pa bio med otroligt ljud, men for er som inte sett filmen, hoppas detta gor att ni vill :)

Gratis!

Help me out. Har inte vart sa aktiv pa gratisbio, men nu ska jag bli. Ar ju massa bra saker man kan vinna.
Kolla in och bli medlem.
Det ar helt gratis!Hemskt men anda vackertNagra lejon attackerar en buffelunge men foraldrarna kommer undan. Nagra minuter senare kommer de tillbaks med en hel arme bufflar for att radda sitt barn.

Jag visste inte det var ovanligt

Igar nar jag och S var pa metron fragade hon mig om jag kunde knacka tummarna. Nej, sa jag da. Men jag kan knacka oronen.
ORONEN? Hur kan du knacka oronen? Sa jag visade det for henne och hon sag helt forvanad ut.
Ar det sa ovanligt? Jag har gjort det varje dag sen jag var 8 eller nat haha.

En annan, tydligen konstig sak jag kan gora ar "snurra" armen runt nacken och nudda orat pa samma sida som armen armen. Vet inte om ni forstar vad jag menar. Men alltsa, strack upp armen, dra den bakom nacken, runt halsen och sedan nudda orat.
Kan ni gora det?


For 10 aringarna ar Britney inte kand for att vara sangerska

S satt och kollade i vardpappans iPod.

S:
Oh, he's got Britney Spears
A: Who is Britney Spears?
S: The girl who donated all her hair


Julstress

Varfor ska man alltid vara sa sen med julklappsshoppandet?
Jag ska dessutom fira jul tva ganger, en gang nu pa sondag har i USA, och sedan pa julafton hemma i Sverige. Tyckte mig ha fatt kopt en del anda, men fortfarande massa som fattas.
Och sen fyller S ar imorgon. Kopte en present redan for nagra manader sedan och sen bestallde jag en sak pa Internet forra veckan som jag tycker borde vara har nu, men nej. Kan iofs komma imorgon, men da ar det ju redan for sent eftersom jag tror S kommer oppna presenterna pa morgonen. Det betyder alltsa att jag nu maste ut och kopa ny fodelsedagspresent.

Sa lordag ar alltsa fodelsedag.
Sondag, tidig jul. Iris kommer och firar med oss ocksa eftersom hennes vardfamilj inte firar jul.
Mandag, vanlig dag. Jobbar. Packar.
Tisdag, jobbar - FLYGER TILL SVERIGE!

Getting Pierced


Gick och kaka innan piercingen och tatueringen.


Jinx Proof hette stallet.


Ser gaaanska nervos ut va?


Piercaren mater ut vart piercingen ska sitta.


Ser efter om jag ar nojd.


Aj! Litet aj. Nu ar det gjort.


AJ! Satter i smycket.
Gjorde ondast nar han sedan var tvungen att trycka for att stoppa blodandet.

Smarta: 6/10
Nasta piercing: Naveln. Tappade den forra jag hade sa det vaxte igen. Tanker gora om i februari. AAAJ! Hoppas den inte gor lika ont denna gangen.

1 vecka

Om en vecka och nagra timmar sitter jag pa ett plan till Sverige :D EN VECKA!

Gratis fargade linser!

Sag pa en blogg ett erbjudande till alla som bloggat i minst 2 manader - gratis fargade linser!!!
Perfekt. Har velat testa jattelange.
De tre fargerna nedan var de jag valde mellan. Det blev sedan den forsta "aqua" jag valde.
De var inte Freshlook, far darfor valja om.


Klicka har for att lasa om hur du ska gora for att fa dina linser.
Mitt roda ora XD


God eller Ond?Kommer ihag att det stod om detta i tidningarna for nagra veckor sedan.
"Ah, vilken snall hund. Riskerar sitt liv for att radda sin kompis."
Mhmm! Eller sa tankte han. "Shit, mat! Har inte atit pa flera veckor och nu ligger det lite fresh food mitt pa vagen. Maste springa och hamta annars dor jag nog av svalt."

Har piercat mig

Huuh, sa kallt det vart idag! ISKALLT! Och har vart tvungen att ga over den langa bron till Georgetown fram och tillbaks i blasten.
Det var jag, Iris, F
Martha fegade ur, men jag gjorde det. Gjorde lite ont, men ar nojd. Ar liiite besviken over att jag maste ha ring i 6 veckor innan jag far byta. Hade velat haft en liten vit parla. Speciellt nu nar jag ska till Sverige. Tycker inte ringar ar sa jakla snyggt faktiskt men men. 19 januari..

Sen sa jag och Iris att nar vi tranat till oss riktigt platta magar ska vi pierca naveln. Min navelpiercing tappade jag i somras :( Kanns valdigt tomt aven om jag inte var sa nojd med den innan heller. Sa i februari hoppas vi vara nagolunda nojda haha.

Kom att tanka pa mina piercingarr nu. Har ett par stycken faktiskt. Orat, uppe pa hoger sida (nu tog jag vanster), nasan, lappen, tungan och naveln.

 


CircusKopte Britneys nya album idag.
Har inte hunnit med att lyssna an, men jag vet att det ar superbra :)

Kom precis hem fran bion. Sag Twilight igen, med Iris och Fanney. Fanney hade sett den innan, men inte Iris och vi hade inget emot att se den igen. Sa bra!

Pa sondag ska Fanney tatuera sig. Ska gora konturerna av Island pa sin handled. Hon ar fran Island namligen, annars hade det kanske vart lite konstigt.
Funderar pa att pierca orat da kanske. Vill verkligen fa det gjort. Sa om det inte ar for dyrt.. :)

VS Santa CardVarje gang man handlade pa Victoria's Secret i november fick man ett sant har kort. Kortet ar laddat med antingen 10, 50, 100 eller 500 dollar.

Jag handlare tre ganger och fick darfor tre kort.
Idag gick jag in for att kolla hur mycket jag fatt.
Forsta, 10
Andra, 10
Tredje, 100!!!!!
Och jag hade kant pa mig innan att det skulle vara nat extra pa den (for att den var lite tjockare an de andra, reklambladen alltsa). Darfor gav jag expediten de andra korten forst. Och sedan HUNDRA DOLLAR pa Victoria's Secret!!! Eller 120 dollar!
Wohooo!
Kopte en BH och matchande trosor, sedan blir det nog mer julklappar :)


Zebras in AmericaYou hear the funny sound? You hear the funny sound? It's my hooves. It's my hooves.

Fran varldens basta film, Freddy Got Fingered.
Ska lana hem den fran Blockbuster nu hahaha!

1 ar

Idag har jag varit i USA i ett ar. Ett helt javla ar!! Kan ni fatta?
Kanns lite konstigt faktiskt. Nu skulle mitt ar vara slut. Jag hade troligvis varit hemma i Sverige nu om jag inte valt att forlanga.

For ganska exakt ett ar sedan sa jag alltsa hejda till mina katter :( Sedan sa jag hejda till min moster och kusin. Resten hade jag redan traffat for sista gangen pa ett ar.
Bilresan till Landvetter var ganska tyst har jag for mig. Eller massa snyft fran mig och mamma, men that's it haha.
Det var nu jag borjade bli nervos. Innan hade jag inte markt av det sarskillt mycket. Visste inte om jag skulle klara ett helt ar.
Men nu ar det gjort! Efter massa komplikationer, familjbyten osv. Nu har jag faktiskt varit i USA i ett helt ar.


Places I've been: New Jersey, New York, (North Carolina), Florida, Virginia, Washington DC, Maryland, (Pennsylvania).
Places I wanna go to: California (LA, SF), Georgia (Atlanta), Nevada (Las Vegas), Illinois (Chicago), Massachusetts (Boston)
Vet att jag nog inte kommer ha rad att resa sa langt i var, men hade onskat. Forhoppningsvis kommer jag iaf kunna ta mig tillbaks till Miami en langhelg :)

Conserts: T.I. & T-Pain
Upcoming conserts: Britney Spears & Pussycat Dolls (99% sakert), Beyonce & Solange (forhoppningsvis), sen hoppas jag R. Kelly ger sig ut pa turne innan juni ocksa :)


Avslutar med en av de forsta bilderna fran USA!Brittan <3

Glomt foten, nu ar jag OVERLYCKLIG!!!!!!!

bssss.jpg


"Britney Spears is 100% going on tour next year!

In fact, dates were just announced.

This will be the wannabe comeback kid's first live dates since those shiteous House of Blues concerts. Her last major tour - the Onyx Hotel - was a handful of years ago.

The Pussycat Dolls will be opening for Spears on the new tour. The first show is March 3rd in New Orleans and the last concert will be April 28th in Rosemont, IL.

BritBrit is also scheduled to perform two London, U.K. shows in June."

Perez Hilton

Tue, 03/24/09
08:00 PM
Verizon Center
Washington, DC


Jag hatar min fot!

Varfor?!?! varfor!?!?!

Igar pa boxningen nar vi hoppade och flaxade med armarna (vet inte vad det kallas) under uppvarmningen sa landade jag snett med ena foten. Satanigatan va ont det gjorde. Jag lag dar pa marken och grat hahaha. Bad om is, som de inte hade, sa en av tjejerna som bodde precis utanfor sprang och hamtade is at mig. Sedan fick jag ligga dar resten av traningen.
Det var inte forsta gangen.

Det borjde nar jag var 11-12. Var pa Liseberg och i kon pa vagen ner skulle jag vara lite tuff och hoppa ner. Det var ca 2 meter till marken. Mamma stod dar nere och sag nar jag hoppade. Sa fragade hon hur det gick och jag sa "bra" samtidigt som jag forsokte halla inne tarana for det gjorde egentligen skitont. Nar hon vande sig om kom dom.
Fick baras in till sjukstugan och lana kryckor for resten av dagen.

Sedan var det ganska bra. Tills forra aret. Pa boxningen nar vi sprang i trappor trampade jag snett och hela foten svullnade upp.
Nar det precis lakt halkade jag pa blota lov och den svullnade upp igen. Gick till lakaren som sa att det kan ta upp till ett ar innan det laker helt.

Och nu, ett ar och en manad senare hander detta.
Just perfect!

December!!!

Oh shit, det ar december!!! (iaf i Sverige) Nu hander det grejer serru.
Massa fodelsedagar, julafton, nyar och det basta - JAG KOMMER TILL SVERIGE! Wohooo! Om 24 dagar ar jag hemma + julafton. Om 29 dagar ar det min fodelsedag + visumtid. om 31 dagar ar det nyar!


Sa nu raknar vi ner till dagen ni alla vantar pa XD


RSS 2.0