Liten varld haha

En au pair kompis skrev precis pa msn. Undrade lite over hur Sarasota var. Sa jag fragade sjalvklart varfor hon undrade. "har nämligen en match i lakewood ranch som ligger en bit från sarasota" svarde hon. Markligt. Jag bor ju dar, och jag ar i tranition, min vardfamilj letar ny au pair. Saklart det ar dem da haha.
Och inte nog med det. En annan au pair, en kille fran au pair skolan i NY hade tydligen ocksa vart i kontakt med dem, via greataupair.com.

Idag gjorde jag nagot konstigt

Efter snart 4 manader i detta landet, och korandes med automatvaxel heeela tiden, sa forsokte jag vaxla ner nar jag skulle svanga. Helkonstigt haha. Har inte gjort det nagot tidigare... men det kanske ar bra, sa jag inte glommer hur man kor manuelt.

For ovrigt ar detta en ganska busy day. Har jobbat fran 7 imorse.
Har vart med ungarna och kakat glass, sedan bar det av till nan bondgard dar de hade lekpark och massa djur. Sedan lite mat.
Det har vart riktigt varmt idag, puh! 
Klockan 4 hamtar Sofia upp mig och sa bar det av till Tampa for lite shopping och NHL Hockey :D Ska bli kul.



VS bikini



Ska till mallet imorgon. Funderar pa att ta en svang till Victoria's Secret och kolla pa bikinis. Har hittat en del snygga pa hemsidan. Gillar bandeau modellen som ni kanske ser ^^
Hoppas de har nan av de har modellerna inne bara, dock inte alla. Da kommer jag ha svart att valja haha.

NHL

image1342

Ska pa NHL match pa lordag  :)
Sofia, en annan au pair tjej, undrade om jag kande for att ga. Tyckte det verkade kul.

Samlade pa sana dar hockeykort nar jag var liten, vilka minnen jag fick tillbaks nu. Da "hejade" jag iofs pa Detroit Red Wings. Pa lordag far det bli Tampa Bay Lightning da de moter Carolina Hurricanes


Au Pair fraga

Josefine undrar:

hur har det gått för de aupairer som åkt ifrån sina pojkvänner - är de fortfarande tillsammans, har det åkt hem tidigare osv? vore kul om du kanske la upp det som et inlägg, så att alla med erfarenhet kunde svara :)


Hm, jag vet inte sa manga som haft pojkvan nar de akt, men jag vet att familjen i Miamis forra au pair fran Sydafrika hade pojkvan nar hon akte. Efter ett tag orkade han inte mer och det tog slut mellan dem tva. Sedan skaffade han ny tjej. Hon blev ganska deprimerad och valde att aka hem tidigare an planerat.

Sen horde jag om ett par som akte som au pairer samtidigt till samma stad. Det fungerade tyvarr inte heller. Men jag kan ju inte saga vad det berodde pa precis. Kan ju ha hant aven om de stannat i Sverige.

Tyvarr vet jag inte mer an sa. Om jag ska vara arlig sa tror jag det ar ytterst fa av de med forhallanden som 1. stannat hela aret, 2. inte tagit slut... men som sagt, jag vet ju inte ^^)  
Sa de med erfarenhet av detta kanske kan ge ett battre svar :)


Nypiercad... typ ^^

image1329image1329image1329


Innan jag akte till USA hade jag piercing i tungan, lappen och naveln.
De tva forsta tvingades jag ta ur da vardfamiljen inte ville att jag skulle ha det.
Jag I borjan forsokte jag med att ha i dem over natten och sedan ta ut dem, men efter ett tag glomde jag bort dem och halen vaxte igen... trodde jag.
Idag testade jag att satta i staven i tungan. Det gick inte, sa jag provade med min lapppiercing. I tungan alltsa. Och den gick igenom :D:D:D Sa nu sitter jag har men en lappiercing i tungan haha. Ska forsoka fa i den vanliga igen sen, annars far jag val leta upp nan piercingsalong och kopa smalare stav.
Vill garna ha tillbaks min lappiercing ocksa...


Update: Fick i den vanliga tungstaven :D


Intressant

Tack Louise for tipset om besokar grejen :) Lite kul att se vart de som laser min blogg sitter nanstans och vart de hittade hit :P
Har nyligen haft besokare fran Ridgewood NJ, Lithia FL och Paris. Dedu XD

image1340

Vill ni skaffa egen, ga langst ner till vanster pa denna sidan sa hittar ni lank :)

Fragor och svar!

Jag har markt att en del au pairer och blivande au pairer hittat till min blogg. Det ar ju alltid kul :)
For att gora det enkelt for er har jag samlat lite fragor jag fatt och svarat pa dem.
En viss "Becca" har stallt lite fragor, sa jag lagger upp var lilla konversation har.



Becca

Heeej, hur är det att vara aupair? jag är nästan säker på att jag ska åka iväg till nästa vår, hade egentligen planer i höst. Vore kul o prata o höra hur det är osv :) trivs du?

Mikaela

Det ar allt en bra upplevelse aven da jag har haft en del problem med familjerna. Ar inne pa mitt andra byte nu.
Men det ar absolut vart att aka. Man far uppleva sa mycket.
Jag rekomenderar alla att aka.
Nat speciellt du vill veta?


Becca

okej, hoppas det blir rätt famlij nu :)

Ja, kan tänka mig det, åkte du själv ?
Lätt att lära känna mycket nya människor där?
Vad gör du mer än o tar hand om barnen? åker på mycket? Hur länge har du varit där nu?
Nu blev det mycket haha.
sköt om dej :)
 

Mikaela

Ja, det gjorde jag. Aven om jag hade haft kompis att aka med sa skulle jag nog foredragit att aka sjalv. Annars blir det latt att man haller sig till kompisen och inte skapar nya kontakter.
Jag tycker det vart relativt latt att lara kanna nytt folk. Vanligtvis ar jag ganska blyg, inte sa framat, sa det kanner jag verkligen att jag forbattrat. Visst blir det sa att man mest hanger med andra au pairer, men det ar ju kul det ocksa eftersom det ar folk fran hela varlden typ.

Jag har vart i USA i snart 4 manader. Har inte rest nagot vidare an haha. Lite trist, men man tjanar ju inte alltfor bra + att jag haft problem med vardfamiljerna. Hoppas kunna spara lite for att resa sista manaden.

Pa min fritid brukar jag se till att traffa vanner eller trana. Det har tyvarr inte blivit mkt av det har i Bradenton, men i Miami var det bra :)
Ska borja boxas igen nu i DC.

Becca

okej, jo precis kan ju lätt bli så annars.
ok låter kul me o träffa andra aupairer. va åkte du med för aupair "förening" eller va man kan kalla det?
så du är alltså grym på engelska nu;P
ja har inte läst igenom hela din blogg, men hur krånlga de me familjerna?

ok, är de så man klarar sig ganska precis me pengarna?

Hur länge har du tänkt stanna?
ha de så bra :)


Mikaela

Jag akte med Cultural Care. Vet att det sags att de inte ar bra, men jag ar mkt nojd med dem hittils. De har hjalpt mig med alla mina problem fran borjan till nu.
Haha, mjo. Jag tycker jag ar ratt skaplig pa engelska. Det tyckte jag att jag var innan jag akte ocksa, men det har klart forbattras. Pratat man engelska hela dagarna sa :P Daremot kanns svenskan lite konstig nu nar man pratar haha.

Den forsta familjen var problem med mamman. Vi var helt olika och kom oftast inte overens Nu ar det blandade problem; mamman, barnen, omradet...

I Miami rackte inte pengarna alls. Fanns for mkt att gora, mkt nojen :)
Har ar det inte mkt, sa det blir en del sparande. Tror dock de forsvinner igen i D.C. XD
Jag stannar nog "bara" ett ar. Kanner att det racker, vill hem och fortsatta plugga nu haha.
Nar jag kom till USA kande jag att jag skulle kunna stanna for alltid. Iofs var jag ju i Miami da och det ar ju inte helt fel. Men nu nar jag tanker efter, om jag stannar 2 ar kommer jag hem i januari 2010!!! Da ar jag 22 ar, ska fylla 23. Later sjukt for nar jag akte var jag 19 ^^)
Vid 22-23 ar ar det nog dags att borja plugga haha, garna innan :)


Ar det nagot annat ni vill ha svar pa sa far ni garna fraga :)


Har nagra Gossip Girl bocker som vantar.

Aaah, jag vill lasa klart mina Gossip Girl bocker.
Jag har 2 har i USA, men det fattas en som ska vara fore, och jag ar sa konstig att jag maste ha boken pa svenska eftersom alla andra ar det. Skitjobbigt, men nu funderar jag anda pa att kopa den pa engelska sa jag kan fortsatta.
Gossip Girl bockerna ar typ det enda jag laser, det marks kanske av pa testet nedan ^^


Vardfamiljen

Familjen jag ska till nu har en egen hemsida for au pairerna, men all information man behover + massa bilder.
Satte mig igarkvall och laste igenom, riktigt kul :)
Och det var trevligt att fa se bilderna ocksa.

De bor alltsa i en lagenhet i Alrington, har Metron over gatan sa de ar snabbt och enkelt att ta sig overallt.
Kommer bo pa 10:e vaningen.

"The building has a large, full-service fitness center, large outdoor swimming pool, and a convenience store with DVD rentals. It also has an Internet café with broadband access and multiple computers for any building resident to use for free."
Oh, jag lar ju vara ratt busy pa min lediga tid XD


1. Alexandra och Sarah 
2. Familjen


1. Lobbyn i byggnaden
2. Mitt rum
3. En annan vinkel
4. Sangen
5. Utsikten. Man ser Pentagon :)

Easter

Nu har det vart pask.
Idag foljde jag med familjen pa paskbrunch med deras slakt. Forst bar det av till barnens mormor och morfar. Dar hade paskharen vart och lagt agg. Massa fargglada plastagg med godis i. Haren hade aven med sig lite play-dough. Det uppskattades ocksa.

Sedan akte vi vidare till en restaurang i downtown. Dar hade vi brunch. Jag bestallde en spenat/svamp/mozarella omelett. Gott!


Pa tal om nat annat. Va bra jag ar pa att spara pengar nu ^^ Eller jag sparar inte precis, men slosar inte lika mkt som forr. Iofs har jag inte fatt betalt pa 2 veckor, hon har inte namnt nat och det har inte jag heller. Sa lange jag inte behover pengar ar det lika bra att jag inte har dem till hands. Det ar ju lattare att slosa pengar man har XD
Hm, undrar om jag klarar en vecka till pa det jag har nu. Skulle gissa runt 30-40 dollar. Isf kommer jag ha 480 dollar :D som jag iofs behover kopa lite saker for. En resvaska till exempel. Maste!

Poop!



Tog med barnen till Chick-Fil-A idag. Nar de atit klart gick de till lekrummer, medan jag satt kvar och at.
Efter ett tag kom de ut igen.
Kyle sa till mig: Can you clean my pants?
Jag: What?
Kyle: I pooped!

Hoppas ingen horde. Det ar val inte precis kul att hora mitt i maten.
Efter det blev det raka vagen hem, mot deras vilja dock.
"I will behaaaave!!!" skrek Kyle gang pa gang. Lite sent for det... hela han lukta ju skit. Ni skulle sett det hahaha, usch. Helt gront XD



image1329

Arlington, here I come!

Nu ar det bestamt. I mitten av april flyttar jag till Arlington, Virginia. 10 min fran huvudstaden :)
Jag vet att jag sagt det forut, men denna gangen kanns det verkligen bra. Jag pratade med den nuvarande au pairen idag och hon hade bara positiva saker att saga. Hon kommer dessutom vara kvar i familjen en vecka efter att jag kommit.
Just nu snackar jag med pappan pa msn :P Han har en hemsida om familjen som han ska fixa till imorn. Ska bli kul att se. Har sett en del bilder redan nu, men pa hemsidan star det mer om dem och sa :)

Sa, nu ska jag ta hand om tva flickor, 9 och 7 ar gamla. Det ska bli kul :)
De ar ju vana vid att ha au pairer nu, jag kommer bli deras attonde haha.


Ooh, fick precis reda pa att de har Nintendo Wii!! Haha, jag har aldrig testat det, men det later sjukt kul. Kommer sakert spela hela dagarna ^^

Behover shoppa!



image1329

Det hander inte mycket har just nu. Mandy (mamman) intervjuar nannys och jag har pratat med eventuell ny vardfamilj. An sa lange kanner jag bara positivt med dem. Ska prata med tva av deras tidigare au pairer innan jag bestammer mig. En av dem bor i Tampa, sa jag kanske kan planera in en traff med henne om nan vecka eller sa. Behover shoppa lite och mallet dar borta var ratt bra, men sist jag var dar hade jag inga pengar sa det blev ingen shopping.
Nu har jag daremot. Har TVA sparade veckoloner haha. Shajt, jag hade svart att inte ligga pa minus nar jag bodde i Miami Beach. Sa det verkar finnas nat positivt med att bo har iaf, har inget att slosa pengarna pa... forutom House ^^

Vad jag behover kopa ar iaf:
Resvaska, stor. De ar nog ratt dyra, men jag behover en sa det ar number one priority.
Jeans ar ett maste ocksa. Mina favoriter gick sonder i veckan och om det blir DC i april ar det nog inte sa lampligt med shorts/klanning/kjol.
Sen skulle jag vilja ha ett par inlines ocksa. Men de kan vanta :)






WTF!

Ja, what the fuck happened here?

image1328

Tankte forst att det kanske var fran nar Stina namnde min blogg i sin, men nepp det gjordes senare.
Sa nu har jag absolut ingen aning.
Kul att se att sa manga valde att aterkomma dagen efter XD

Kanske inte borde skriva..

..for det har ju vart lite otur nar jag gjort det tidigare, men jag gor det anda.
Jag har pratat med en familj nu. Strax utanfor DC.
De har haft SJU au pairer tidigare, endast en av dem akte hem tidigt (pojkvansproblem), sa det ar ju ett bra tecken :)
Tva barn, flickor. Mamman i familjen ar svensk, faktiskt fran en stad 30 min fran mig i Sverige.

Men inget ar bestamt annu. Har bara pratat med pappan i familjen en gang idag. Mamman ringer senare.
Men alla mina krav stammer iaf.

Om de vill ha dit mig flyttar jag i mitten av april.


Pa tal om nat helt annat. Jag maste se till att gora nagot om dagarna forutom att ligga i soffan och kolla pa House. Visst det ar trevligt, men jag kanner att jag blir for lat. Sa nu ska jag komma igang med joggningen igen. Vet inte vart jag kan jogga har i omradet, men skit samma.
Bestammer fr.o.m nu att jag ska ut och jogga minst 3 ggr i veckan. Hm, lets say tis, tors, son.

Sveriges basta musikblogg!

Jag har tipsat om den forut. Nu gor jag det igen.
Sveriges enligt mig basta musikblogg.
Check it out!

image1327

Ny design

Som jag namt tidigare behover jag ny blogg-design. Och nu kan jag alltsa vinna en pa denna bloggen.
For de som inte vet bor jag inte langre i Miami Beach. Jag ar just nu i Bradenton och jobbar, och flyttar snart igen. Kanns ju lite dumt att det star att jag bor i Miami nar jag inte gor det. Men vill heller inte ta bort den for den ar ju finare an de vanliga trakiga.
SA, jag ska vinna denna nu!

Oh, jag har ju inte visat...

... mitt supersota bankkort!!!
Tadaa! Och jag tror det ar typ liite valgorenhet med det ocksa. En liten summa som ges till nan fond som har med djur att gora :) The Human Society star det visst pa kortet.
Ja, just det. Man far en bild pa sig sjalv pa kortet ocksa. Sa ingen annan ska kunna betala med det. Ganska bra.. ibland.


Och eftersom jag inte vart sa generos med bilder har de senaste dagarna, far ni nu ett pa min skadade fot.
Och hundpals...




Update
Tog bort kortet efter att fatt hora att man kan anvanda det genom siffrorna pa kortet :S

Andrade planer

Jag blir kvar i detta huset lite langre.
Skulle egentligen flytta ut till min LCC imorgon, men eftersom Mandy ej hittat ersattare for mig och jag inte hittat ny familj an sa undrade hon om jag kunde tanka mig att vara kvar lite extra. Sa jag sa ja.

Hur som helst, det ar en familj uppe pa min CC-sida som verkar bra. Dock stammer de inte alls med mina "krav" jag skrev om innan. Men de verkar ju bra.. iofs, det gjorde ju denna familjen ocksa :S.
Det ar svart!
Men jag vet ju inte om de vill ha mig an, sa jag kanske ska vanta med att tanka :)

For ovrigt sa ar jag superforkyld nu! Och trott hela tiden. Sov till halv 12 idag.
Och sa har jag pa nat satt skadat min ankel. Har inget minne av att ha slatt i den i nat, men den ommar och ar nagot svullen.
Har sedan tidigare problem med den andra ankeln, sa det ar ju inte allfor kul. Far hoppas att denna foten iaf kommer ga over.

Har inte borjat jobba an

Skulle borja 3, men de ar inte hemma an. Sa kollar pa Melodifestivalen sa lange :)
Undrar over en sak. Hon Amy Diamond. Ar hon over 16? For det maste man val vara?
Ar det inte lite konstigt att ha kvar mjolktanderna vid den aldern? Eller ar jag bara elakt arlig nu?
Har inte hort hennes lat though. Den ar kanske bra...

Hm, ar det vart en chansning?

Det jag namde tidigare, om boxningen. Tror ni jag kan latsas att jag vart tvungen att aka hem till Sverige och alltsa struna i att betala? Eller kan se soka upp mig pa nat satt eller tvinga nagon har att betala?
For jag tankte att om jag hittar en familj nan annanstans an i Miami sa kanns det ju inte sa kul att slanga bort sa mkt pengar.

Sa, vad tror ni?

Utelast fran mitt eget House

Haha, sa dar fick jag in allt i en rubrik ^^

Kom hem nyss efter att ha kort barnen till skolan. Hundarna ville ut sa jag oppnade bakdorren for att binda fast dem i springlinan eller vad de kallas. Och saklart smiter ena hunden. Sa jag sprang ut och ropade och till sist kom hon tillbaks.
MEN, da har dorren saklart smallt igen och last sig. Och jag laste den andra dorren nar jag gick in.
Suck!
Gick till grannen for att kolla om hon hade extranyckel, men det hade hon inte. Inte heller Mandys mobilnummer.
Men hon sa att hon kunde komma ut och se om nat av fonstrerna var oppna.
Som tur var, sista fonstret gick att oppna och jag hoppade in :)
Puh, annars hade jag fatt vanta i over 4 timmar XD

Nu ska jag se pa House :)

&)(_^#$%T(*&_)(_$%#

Fy fan alltsa!
Nar jag flyttade till Miami valde jag att ga med i en boxningsklubb dar. Det var dyrt, men eftersom jag sa garna ville fortsatta med boxningen skrev jag pa ett kontrakt for 1 ar.
Nu gar det kontraktet inte att bryta och jag maste betala for varje manad anda. 80 dollar i manaden + lite over 100 dollar av medlemsavgiften.
Om jag inte hittar familj i Miami ar ju detta sjukt mkt bortkastade pengar. Pengar jag garna hade sparat till att gora nat kul efter mitt ar...


Hm, ne jag skrev fan bara pa for 6 manader. Far ringa dem och kolla igen.

Vanja!

Detta ar ett meddelande till Vanja. 
Vet ingen annanstans att fa tag pa dig haha.
Ut pa msn lite oftare manniska! XD

Au Pair lankar

Till vanster, en bit ner, har jag nu lagt in lankar till alla au pair bloggar jag kanner till.
Skrev aven ett inlagg om det for ett tag sen, men det syns ju inte langre, sa jag uppdaterar med nya lankar sa fort jag hittar ny blogg :)

Och sa passar jag pa att tipsa om bloggkoll annu en gang. Lank till den sidan strax under min bild har till vanster.
Det ar verkligen sa praktiskt. Jag bevakar en hel del bloggar nu och istallet for att behova ga in pa bloggen for att se om nan uppdaterat sa star det pa din bloggkoll sida varje gang nagon du bevakar uppdaterar :)
Bli medlem nu och bevaka mig XD

Jag maste vara krasen nu.

Ar inne pa mitt andra byte av vardfamilj. Man far ju inte byta hur manga ganger som helst, och min forra LCC i Miami sa till mig att detta troligtvis ar mitt sista byte.
Nu maste jag helt enkelt hitta en bra familj, pa ett bra stalle. Ja, stallet jag kommer bo pa spelar faktiskt roll. Iaf for mig.
Vissa tanker kanske att jag ar har for att jobba, da ska det inte spela nan roll vart du bor. Men sa funkar det inte heller. Det ar JAG som ar borta fran min familj, i ett frammande land, ensam. JAG om nagon borde val fa vara krasen nu.

I min forsta familj var problemet mamman. Vi kom inte alls overens och jag kande mig mer som en arbetare an en i familjen. Hon kallade sig till och med for "min chef".
Annars var allt perfekt. Jag bodde i Miami Beach - paradiset typ, hade massa bra vanner och egen bil, laptop och mobil, fick all besnin betald. Men pga av mamman valde jag att byta.

I min nuvarande familj har jag fler problem. Jag trivs inte alls har ute pa "landet". Jag vill ha nara till allt, lite storstadskansla. Jag vill fortsatta med min boxning, vilken inte funkade har pga mina jobbtider.
Dessutom var mamman i familjen inte varldens roligaste och hon ar, enligt mig, alldeles for mesig med barnen. Hon kan saga "detta ar sista chansen, gor det har nu" typ 5 ggr i rad. Da kommer dem ju aldrig lara sig! Behover jag namna att den ena av barnen i princip ar omojlig pga det? Han gor som han vill och det gar inte att "straffa" han i exempelvis time out.


Nu ar jag i transition igen och jag har fatt en ny matchning. En familj strax utanfor Atlanta, Georgia.
Tva barn pa 7 och 10 ar.
Vet inte sa mkt mer an det an, men pa mandag ska jag iaf flytta ut fran detta huset sa om jag inte har ny familj innan dess far jag bo hos min LCC ett tag. Det kommer ju kannas lite skumt hehe.

Mina krav for kommade familj ar iaf:
1. Familjen - De ska ha haft en au pair tidigare som stannat hela aret. Inga transitions.
2. Barnen - Alder 7 och uppat. Max 2 barn.
3. Staden - Storstad. Sa jag vet att jag inte blir uttrakad. Och vill aven kunna fortsatta med boxningen. Det finns ju fler alternativ i storstader.

Avundsjuk? Jag?

image1324
Min kompis Maja traffade Owen Wilson och Eric Dane aka McSteamy pa stranden idag.

Melodifestival i Florida

Sitter inne och kollar pa melodifestivalen via svt's hemsida. Ja sa trevligt ar det har i Sarsota.

Hur som helst, hade uppe rutan och kollade samtidigt pa andra sidor. Horde att nan vid namn Suzzie Tapper skulle upptrada. Tankte inte mer pa det. Sen kom laten igang, men jag horde aldrig nan kvinnorost. Oppnade fonstret igen, men det var hon som sjong. Tankte da att hennes mikrofon kanske var sonder och att det var nan bakgrundssangare som sjong, men det var det inte. Det var HON! Det lat som en man.
Aja, intressant inlagg...

Det har med rubriker ar inte latt...

image1323
Visst kanner man sig saker nar det faktiskt star skyltat att man inte far ha vapen med sig till lekparken?

Rubrik

Ikvall blir det nog utgang.
Det var pa tiden tycker jag. Har inte gjort sa mkt under tiden har. Har kollat lite i affarer, fikat pa Starbucks sjalv, hyrt HEROES dvd och tittat pa :)
Funderade lite pa HEROES, ni som foljt serien kanske kan svara pa min fraga. Om Sylar dodar Niki och tar hennes ehm, kraft. Vad gor det for honom? Han har val ingen elak(are) tvillingbror?
Jag har formodligen bara missuppfattat.

Men som sagt, fest ikvall... nanstans, kommer inte ihag vart eller vad.
Jag tror jag har daligt minne forresten :S Borjar nastan bli lite orolig 0.o

Slingor

Kande for att forandra mitt har lite sa jag kopte ett paket med slingor for haret. Ska fixa senare ikvall :)
Hoppas det blir fint haha. Annars ar det val bara att farga over ^^
Bild kommer (kanske) imorgon :)

3:e gangen gillt?

Jag vet att jag latit validitg missnojd med mitt nya boende utan forklaring. Jag har bara inte orkat ta upp allt i bloggen innan, men nu kanner jag att det ar dags.
Jag tror jag kommer byta familj igen.
Mamman i familjen som verkade saaa glad och trevlig over telefon och via mejl ar raka motsatsen i verkligheten. Jag ser henne sallan skratta. Aven nar hon ar hemma vill hon att jag ska ha hand om barnen. Jag kan forsta om man vill ha hjalp med dem, men att bara skicka dem till mig tycker jag ar fel.
Dessutom fick jag kanslan av att hon blir arg nar de ber mig om hjalp istallet for henne. Som harom dagen nar de borstade tanderna. Da sa hon "ska jag hjalpa dig?" och han svarade nej. Sen bad han mig om hjalp istallet och da sa hon "jaha, sa Mikaela gar bra, men inte jag..." surt!
Och nar jag forsoka hjalpa till ibland har hon sagt till mig att ga och stada istallet...

En annan handelse som hande idag var. Jag tog med mig barnen till parken. Nar vi vart dar en stund sagen Daniel att han behover ga pa toaletten. Eftersom vi inte hade med kortet man behover till toaletten pa parken var jag tvungen att kora hem igen.
Och saklart blev det problem att fa med sig Daniel tillbaka till parken.(Och han ar extremt jobbig! Han skriker, spottas, sparkas.. ja vafan som helst, bara han far som han vill. Helt omojlig.)  Han ville vara med Mandy.
Men hon var upptagen och blev arg pa mig, sa jag fragade vad jag skulle gjort. Da svarade hon att jag borde latit honom gora vad han behove gora i buskarna!
Ehm, inte en chans!  Fy fan va vidrigt och pinsamt for mig om nagon skulle sett.

Dessutom har de hundar. Tva stora. Jag alskar hundar, men det ar inte mitt jobb att behova ga ut med dem 3 ggr om dagen.
Stada ska jag gora 3 ggr i veckan, heela huset, inte bara barnens rum + mitt rum. Nej, jag ska dammsuga vardagsrummet och koket ocksa. Darefter skura golvet och gora rent i koket och badrummet.
Pa mitt schema star det att jag ska borja jobba 7 pa morgonen. Men barnen vaknar oftast tidigare och gar da in till mamman. Da ber hon dem ga och vacka mig, sedan laser hon sin dorr och gar och lagger sig igen.
Och vad galler mat. Ja, det finns det inte sa mkt av. Vafflor och pannkakor till barnen, plus barn flingor. Sa det kakar jag med av. Jag sa till henne att jag brukar ata Special K och/eller bagels till frukost, men det har hon inte kopt.

Idag hade vi au pair mote forresten. Och gissa vem jag traffade dar. Jo deras forra au pair. Sa jag tog mig ett snack med henne och hon sa precis samma sak + massa andra grejer som lat mindre kul.
Jag pratade med min LCC som var hur trevlig som helst och hon sa att hon tyckte det var synd och att hon ska prata med Mandy idag och om jag valjer att byta sa fixar vi det snarast.
Hon sa aven att hon skulle prata med en LCC hon kanner i Miami och se om det finns lediga familjer dar.
Jag ska aven ringa min forra LCC och beratta vad som hant.

Och jag lovar er, jag hittar inte pa detta for att jag vill tillbaks till Miami. Jag hade verkligen hoppats att detta skulle funka.
Jag hade faktiskt en familj i Miami som ville ha dit mig som jag tackade nej till och valde denna istallet. Det angrar jag nu.

Sa nu far vi se och hoppas att nasta familj blir 3:e gangen gillt!

SoBe Live


Yup. Har var jag :) Detta ar "varat" stalle i Miami Beach. Vi var dar typ varje helg. Typ de enda vita XD
Om ni nan gang aker till Miami, dra till SoBe Live!

RSS 2.0